reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja mialam dziś ciężki dzień i zalatany.Plus jest taki ze kupiłam sobie w końcu spodnie.Kuba w końcu usnął,mąz do pracy na noc poszedł ja też sie zaraz kładę bo padam natwarz.Kuba ślini się strasznie i jest marudny oj chyba coś mu wykiełkuje tylko ciekawe kiedy?
Dziewczyny jakoś tak wieczorem mój mały miał zaczerwieniony pępek trochę.Nic tam z niego nie wyciekało ale zastanawiam się czy to normalne?Przepłukałam mu solą fizjologiczną i posmarowałam linomagiem i zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam....

maleństwo, mój Kubek też miał nieraz zaczerwieniony.. z moich obserwacji wynikło, że działo się tak, jak mu dobrze nie wytarłam po kąpieli :tak: może zwróć na to uwagę ;-)

reklama
kurde jaka ja mialam koszmarna noc !!! wikusia chyba boli brzuszek - nie zrobil wczoraj kupki, plakal, zrywal sie, wstawal wolal mnie i chcial na rece, ledwie widze na oczy :-( a moj J o 6 z pracy wrocil wiec odsypia teraz, maly tez padl wlasnie- WKOŃCU !!! a ja ide cos zjesc bo mnie skreca z glodu.

robie mu obiadek na jutro i na sobote i juz do pieca wlozylam miesko z przezpisu Esti :-) mniam popoludniu wychodze i sobie tylko odgrzeja :-) do tego ziemniaczki pieczone i jakas salateczka.

cyt. ewa adu Niektórzy chcieli by aby ich dzieci były już dorosłe i za przeproszeniem srały na kibel-może byś przystopowała z tymi słowkami,a ja już tłumaczyłam czemu dziecko posadziłam na sedes!!!!!!!

Czesc Laski

1. Wszystkiego najlepszego dla Thomaska naszego kochanego z okazji 1 urodzin. Kurcze ale to zleciało. uuuu

2. Jezeli mogę was ładnie prosić o prywatę i to zagłosujcie na Dawcia w konkursie Pampersa Śpię zdrowo. Jeżeli któras również bierze w tym udział mogę sie odwdzięczyć tym samym.

reklama
Czesc Laski

1. Wszystkiego najlepszego dla Thomaska naszego kochanego z okazji 1 urodzin. Kurcze ale to zleciało. uuuu

2. Jezeli mogę was ładnie prosić o prywatę i to zagłosujcie na Dawcia w konkursie Pampersa Śpię zdrowo. Jeżeli któras również bierze w tym udział mogę sie odwdzięczyć tym samym.
Albi już głosuję!!!!
Celinka dzisiaj w nocy budziła się co 2 godzinki, z żałosnym płaczem, wystarczyło ją przytulić i spała dalej, i tak co 2 godzinki. Wkurzałam się jak nie wiem, rano zmierzyłam jej temperaturę a tu 38 stopni:szok:. Zachowuje się normalnie kataru nie ma, nie kaszle, więc to chyba ząbki dają się we znaki. Na razie nic jej nie podawałam, tylko dziąsełka posmarowałam. Obserwuję i w razie co jadę do lekarza.

Do góry