reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti fajna ta zabawka.Ja też się zastanawiam nad prezentami na Gwiazdkę.Niby jeszcze czas ale nie lubię zakupów na ostatnią chwilę.
A Oskarek dziękuje ciocią za życzenia-był wczoraj wyjątkowo grzeczny.
Co do jedzenia to mój mały ma taki rozkład:
7-8 mleko
10-11 deserek owocowy
13-14 obiadek
16 mleko
18 owoc
20-21 mleko lub kaszka

reklama
dzisiaj robilam pierwszy raz obiadek dla malego i bardzo mu smakowal (piers z kurczaka, ziemniaczek, marcheweczka, pietruszka, pieczarka i troszke pitruszki , malesko) i na jutro jeszcze zostalo :-)
kupilam mu dzisiaj kapciuszki w CCC bo nigdzie nie moglam dostac nawet w smyku nie znalazlam , teraz siedzi i rozwala swoje rajstopki, skarpetki i sliniaczki ja mialam zrobic w tym porzadek ale on byl pierwszy :-D

reklama
A ja mialam dziś ciężki dzień i zalatany.Plus jest taki ze kupiłam sobie w końcu spodnie.Kuba w końcu usnął,mąz do pracy na noc poszedł ja też sie zaraz kładę bo padam natwarz.Kuba ślini się strasznie i jest marudny oj chyba coś mu wykiełkuje tylko ciekawe kiedy?
Dziewczyny jakoś tak wieczorem mój mały miał zaczerwieniony pępek trochę.Nic tam z niego nie wyciekało ale zastanawiam się czy to normalne?Przepłukałam mu solą fizjologiczną i posmarowałam linomagiem i zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam....

Do góry