reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dobra, musze zakonczyc przyjemny temat ogladania wozeczkow i leciec po mojego sredniaka do szkoly. Juz prawie piata ..ma podobno sypac znowu snieg ....lepiej zebym zdarzyla przed bo znowu czeka mnie dwie godziny w korkach!

reklama
Witam z rana u nas zimno -16 i jak na złos dmuchawa od centralnego sie zepsuła i jutro dopiero przyslą nową wiec co godzine latam do pieca.
Co do jedzenia Amelka je cos tam ale i tak woli mleko.
Wózki fajowe ale mnie niestac na taki wiec jezdzimy starym od znajomych.

ewus tak mam czerwony pokoik :-D

u mnie teraz -4 :-) wiec popoludniu spacer napewno bedzie ja juz o 8 bylam w urzedzie a maly byl z moja siostra :-) teraz bede jej robic paznokcie i troche mi to zajmie hehe mam nadzieje ze maly bedzie grzeczny...

wiki spal 2 i pol godzinki wiec zdazylam zrobic pazurki siostrze :-) od jakiegos tygodnia ma tylko jedna drzemke i albo dlugo tak jakdzisiaj albo tylko 30 minutek ale juz tylko jedna tak sie sam przestawil i fajnie, czasem drzemnie sie na spacerku ale to nie zawsze widze ze moj maluch zaczyna dorastac :-D

cze
my chorzy jestesmy
Koko przywiaozła od dziadków
nieodpowiedzialni jak cza!!!!!!!!!!!!!tesciowa nic nie powiedziała tesc lezał chory i wzieła kokunie na 4 dni do siebie wróciła w niedziele a od wczoraj 40 st gorączki dzis GABI !!!!!!!!!!!!!!!!rewelka

my bierzemy MULTISANOSTOL
a jezdzimy peg perego venazią

POZDRAWIAM

u nas dziasj troche cieplej -10, jutro ma być -6, bylismy chwilę na sankach, jutro też pójdziemy!
Oli dzisiaj znowu szalał, łobuz jeden wieczorem nie chciał iść spać, chociaż rano nie miał żadnej drzemki.

to moj to samo ma, spi tylko raz dziennie dziasj padl o 11:40 a wstal o 13:30 i padl dopiero o 20:50 a od 20:20 juz w lozeczku byl az wkonc padl :-) ciekawe czemu tak im sie wszystko zmienia, ale dzisiaj moj szkrab zdjadl 4 pelne posilki:sniadanko, obiadk, powiedzorek i na dobranoc wypil 210 kaszy :-) strasznie sie ciesze bo ostanio malo co chce jesc, no i juz nie karmie go o 22:00 ostni raz tylko zaraz przed spaniem czyli kolo 20:00 wypija i spi i kolo 5 flacha. u nas dzisiaj najcieplejsza temp to -4 bylismy godzinke na spacerku, zaliczylismy poczte i cukiernie zeby dowiedziec sie o torty :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry