reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wiki juz byl u fryzjera raz ale po urodzinkach obcinamy go na 12 mm ciekawe czy sie da obciac :-D

my obchodzimy urodzinki w sobote teraz bo w czwartek wszyscy pracuja i nikogo by nie bylo a jutro ide zamowic torcik, chcialam wlasnie w ksztalcie pilki albo autka ale 1kg takiego tortu kosztuje 40 zl a ja bym potzrebowala co najmniej 2 kg jak nie wiecej ... no trudno ....

reklama
wiki juz byl u fryzjera raz ale po urodzinkach obcinamy go na 12 mm ciekawe czy sie da obciac :-D

my obchodzimy urodzinki w sobote teraz bo w czwartek wszyscy pracuja i nikogo by nie bylo a jutro ide zamowic torcik, chcialam wlasnie w ksztalcie pilki albo autka ale 1kg takiego tortu kosztuje 40 zl a ja bym potzrebowala co najmniej 2 kg jak nie wiecej ... no trudno ....
u nas też takie torty strasznie drogie, a ja tez potrzebuje 2 albo nawet 3 kg, pójde do cukierni to na 100 % sprawdze cene i wtedy zdecydujemy, u nas robia tort w kształcie teletubisia, papy smerfa, samochodu albo jest w kształcie sera na którym myszki siedza z marcepanu świetny, super wyglada!

Nutka torcik byl z cukierni w ktorej pracuje nasza znajoma i sama go nam robila, byl pyyyyyyyszny, przez rok slodkiego nie jadlam ale na urodziny Natalki musialam choc kawalek:-p

widze ze roczkowe przygotowania pelna para! Torty,torciki :) A ja musze zorganizowac big party dla mojego zapomnianego w tamtym roku szesciolatka a to wyczyn nielada :( W piatek idziemy do restauracji na pozny obiadek z Vincentem i malym torcikiem zeby sobie zdmuchnal symboliczna swieczuszke w swoj wazny dzien.

Masakra u Was z tymi cenami tortów. U nas w cukierni kilo tortu 20zł, duży tort kosztuje 40zł. A ten co był u nas na roczek to teściowa robiła:-D Ponoć jak była młodsza to na wesela piekła

Witam mi tort robi męża brata żona tylko mi go nieubiera sama go ubiore.W netto widziałam pisaki do pisania dekorowania tortów i sama sobie cos namaluje może takiego kubusia albo misia i baloniki albo jakies kwiatki.Tort mnie wyniesie 30 zł tak 3 kilo.Amelka spi i samochud naprawiony mąż klemy od akumulatora przeczyscił i jezdzi ciekawa jestem jak długo.

reklama
A u mnie ceny szok... za tort cały obłożony marcepanem w kształcie sera z myszkami na 18 osób 150 zł!!!! a taki w kształcie kubusia puchatka czy inne postaci z bajek ok 100 zł!!!
w tesco kupilismy dzisiaj małemu urodzinowe balony, czapeczki, napis do powieszenia,i takie fajne obrusy z kubusiem puchatkiem i balonami! bedziemy stroić dom w jego urodzinki, a dobrze sie składa, że roczek przypada w sobote! wszyscy goscie dotra, tylko nie będzie mojej siostry-chrzestnej Oliviera bo nie da rady przylecieć teraz tylko dostała wolne w lutym, więc jak przyleci to szykowac bedziemy drugi roczek-taka powtórkę!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry