reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
AMELKO WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!
A ja dzisiaj wychodne miałam, byłam u kolezanki na pokazie tupperware, myslałam, ze to potrwa z godzink a nie było mnie 3 i pół, mąż musiał małego nakarmić i położyć spać, he he pierwszy raz w praktyce, bo zawsze o tej godzinie jest w pracy! dał rade tylko zadzwonił ile miarek mleka ma dac i nic poza tym! normalnie jestem dumna z niego, teraz wiem, ze jak będzie miał wolne to sam sobie rade da z Olim a ja bede mogła gdzies wyjść na dłużej!:-D

u nas niestety wiktoria chora:-( w roczek byłysmy u lekarza, ta goraczka była od ząbków ale do tego wdał sie stan zapalny, i gardełko jest czerwone.. ale juz mamy antybiotyk i mam nadzieje ze szybko przejdzie wiki....
a chcialam sie spytac, bo pierwszy raz daje wiki antybiotyk, dostalam lacidofil i tylko raz dziennie, a antybiotyk 3razy. szwagierka mi mowila ze po kazdym podaniu antybiotyku powinnam dawac malej ten lacidofil.. i nie wiem juz sama jak to powinno sie podawac bo tabletki dostalam, bez pudelka i bez ulotki:wściekła/y:(mogłam sie pomylic w nazwie bo nie mam pamieci do zadnych lekarstw:no:)

niunia jak Zosia była na antybiotyku- miała 4 miesiące to też dawałam Lacidofil i antybiotyk dostawała rano i wieczorem,a ten lacidofil 3 razy dziennie. to nie jest żadne lekarstwo tylko te dobroczynne bakterie,więc myśle że powinnas jej dawac tez około 3 razy dziennie. bo to nie zaszkodzi,a nawet pomoże,przynajmniej mała biegunki nie będzie miała po antybiotyku:tak:

natka-ale problem w tym ze dostalam tylko 10 tych tabletek, a antybiotyk ma byc przez 6-7dni wiec mi nie wystarczy:wściekła/y: wiem ze to jest ochronne, ale dlaczego lekarka przepisala tylko raz dziennie:confused: mala nie chce za bardzo pic mleka, wiec podaje jej duzo soczkow a wiem ze soczki tez moga powodowac ze bedzie rozwolnienie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry