salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Nadia jak zwykle urocza :-) slicznosci jak Mamausia :-) tylko wiecej kraglosci niz mama :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i jest goly i wesoly i poza mieszkaniem nic nie ma
Ciekawa tylko jestem kto mu bedzie gotowac, bo przez mamy nie ma....i dobrze ze sie nauczyl rozrozniac pary skarpetek i wie jak pralke obsluzyc
bo tego nie potrafil...

wlasnie pawimi w palsce dobrze ma ten co ma kase a nie takie szaraczki jak my - mam nadzieje ze nikogo nie uraze tym sformulowaniem. ale tak to jest niestety....

? bo nas nie slucha...ja wiem ze mu sie przykrzy...generalnie do starych czasow do lat jak z mama mlodzi byli i stad ta tesknota i wyidealizowanie polski u niego. Tutaj ma naprawde dobrze ale tego nie docenia. Mieszka sobie w osobnym skrzydle domu, ma swoj prywatny pokoj z lazienka z jacuzzi, wchodzana garderoba, spory ogrod za domem na ktorym opala swoje kosci cale lato, obiadki podane pod nosek, pelny luz bo nas nie ma calymi dniami....wnuki pod nosem....i mozna by tak wymieniac...