Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i gotuje ziemniaczki na obiad bo maly juz lazi i marudzi i pokazuje na lodowke 
Celinka jak chce jeść to otwiera lodówkę i krzyczy na nią że ma coś jaj daćoczywiscie ze szkoda ale niestety takie jest ryzyko, moj tesc jest emerytowanym gornikiem tez opowiadal czasem o takich zdarzeniach ...
ja wlasnie odgrzewam golabkii gotuje ziemniaczki na obiad bo maly juz lazi i marudzi i pokazuje na lodowke
![]()

Mój mąż odcioł już tą grubą część. Nawet tak źle nie było z tym usypianiem, bardziej wymuszła danie dobrego smoka aniżeli płakała. Nie zwracałam uwagi tylko ją woziłam w wózku i usneła. Nastepny krok nauka spania w dzień w łóżeczku, ale to za miesiąc jak zapomni o smoku.ja wikiego ostawie od smoka totalnie jak skonczy 2 lata teraz niech ma i tak go bardzo rzadko nosi, zrobisz jak chcesz ale ja bym nie odcinala do konca, tylko przeciela przez srodek zeby byl na 2 czesci zrobiony.
Mała tak zasypia od małego w dzień, niestety wolałam tak niż ją nosić. Jak była mała to bardzo wrażliwa była. Dużo płakała, chociaż ją nosiliśmy tuliliśmy. Nie lubiła zasypiać bez jeżdżenia. Teraz chcę ją tego oduczyć, bo na noc zasypia sama w łóżeczku, więc w dzień też może;-)to ja wole zeby moje dziecko zasypialo samo ze smokiem niz bez smoka wozona badz noszona, u mnie nigdy nie bylo spania w wozku w domu raz ze nie ma na to miejsca dwa ze do glowy mi to nawet nie przyszlo ....