Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Dziewczyny przesyłam wam słoneczko, u nas od rana słonko.u mnie snieg lezy na samochodach MASAKRA !!!!
maly spi.
u nas tez taki bunt jest ale jakos nie daje sie bardzo we znaki,
jesli chodzi o swieta to my nie robimy prezentow u mnie na swieta wielkanocne nie daje sie zabawek czy takich rzeczy tylko slodycze,moze jakies male autko kupimy ale zadnych duzych zabawek raczej nie. Na dzien dziecka dostanie cos fajnego, moze rowerek zobaczymy...

dzisiaj słońce świeci ale jest zimno i znowu takie brzydkie chmury! rano pękła nam rura w kotłowni i woda się lała dobrze, ze stało się to jak mój P był jeszcze w domu bo sama nie wiem co bym zrobiła
hydraulik był cos tam pogrzebał i zrobił tak tylko na dzisiaj a jutro wróci i będzie te rury robił wszystkie.

Piaskownica to też dobry pomysłwczoraj wieczorem było -6 stopnidzisiaj słońce świeci ale jest zimno i znowu takie brzydkie chmury! rano pękła nam rura w kotłowni i woda się lała dobrze, ze stało się to jak mój P był jeszcze w domu bo sama nie wiem co bym zrobiła
hydraulik był cos tam pogrzebał i zrobił tak tylko na dzisiaj a jutro wróci i będzie te rury robił wszystkie.
koszyczek do swięconki małemu juz kupiłam powkładam troche słodyczy i pójdziemy do swieconki, a o dniu dziecka to jeszcze nie myślałam nawet, ale hustawka to jest dobry pomysł i moze piaskownica!
w ogródku juz posiałam rzodkiewkę, sałate, marchewke itd. a tu śnieg sypie
no i mamy 6 zabka, dzisiaj zauważyłam, ze dolna dwójka przebiła nawet nie wiem kiedy bo mały nigdy nie ma spuchnietych dziąseł tylko troche w nocy się krecił i marudził i tyle!