czesc Kochane.... ja dzis wstalam po 11, poniewaz nie spalam w nocy- pojawily sie bole bioder i to potworne...

Agnie super, ze wszystko sie udalo, teraz wklejaj nam zdjecia,bo bardzo jestesmy ciekawe.....
Pumi podziwiam Twojego P, ze tak jezdzi spelniac twoje zachcianki....
ja w sumie jakis takich spejalnych nie mam, tylko tyle, ze wpiepszam slodyczy duzo, a wczensiej nie jadlam..... mam tak samo jak Joooaaaa1 tez bym sie skusila na czekoladke,,,
Momi ale mnie to dobilo jak przeczytalam o tych rozmowach w toku.... kurcze podziwiam ta babke... ja chyba bym siezabila.... szkoda nawet myslec o tym i sie denerwowac...
Szczypawka ja ogladalam chwile z D mecz, ale poczatek mnie znudzil, wic poszlam sie kapac i wtedy padla jedna dla nas brameczka a pozniej druga..... ja za bardzo emocjonuje sie meczem, wiec staram sie nie ogladac teraz za bardzo... nawet mi tata powiedzial, jak byly mistrzostwa Europy- chyba bo nie kojarze ostatnio tego wszystkiego- zebym nie ogladala siatkowki bo nie moge sie denerwowac.....
Asia S, jesli moge wiedziec dlaczego sie boisz powiedziec tesciowej?? ona az tak nienormalna jest?! bidulka z Ciebie.....
aOla Ty bys chciala dziewczynke, ja chlopczyka,niby na usg lekarz stwierdzil, ze raczej chlopiec- ale zobaczycie ten maly brykacz to dziewucha u mnie pod sercem.... najwazniejsze,zeby Malesntwo bylo zdrowe!!!!!!!!!a terraz ide zrobic sobie mleczko.....