• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anja widze że mamy ten sam nałóg :-D z tym, że ja licytuję wszystko co się da :-D mąż powiedział że zablokuje mi konto w banku hahahahah niech tylko spróbuje to sie kotlet z nim ożeni;-)

reklama
syllka: Trochę sobie poszalałam na parkiecie i wytrzymała :PPP Ale fakt, wesele było niedługie i bez tych przecudacznych konkursów... A co do ciuszków, to w second handach można znaleźć naprawdę w świetnym stanie albo wręcz nowe ciuszki dla malucha za przysłowiową złotówkę. Jak na razie mam tę całą pakę z allegro (kilkadziesiąt sztuk wszystkiego) i kupiliśmy jeszcze 2 body i śpioszki w jakimś second handzie. I stop z używanymi, zobaczymy ile czego jest dokładnie i kolejne zakupy będą już nowych rzeczy :)

czesc Kochane....
ja z zakupami czekam do jutra.... bo mam 3d.... denerwuje sie bardzo... a na 8 musze jechac do Krakowa na poprawke juz druga.... mam nadzieje, ze ty m razem sie uda!!! wtedy sie nie udalo, bo nic nie umialam a teraz duzo wiecej.....

Oj wiem, ze ola ma zamet...tak tylko żartowałam;-)Ola ty sie chyba nie gniewasz...:-(
Bo sie odnalazłam w niespodziance
a tak swoja drogą- to i tak jest niespodzianka do końca!!!
Wlasnie sie dowiedziałam,że moja kumpela z podstawowki urodziła dziewczynkę- Julkę. A do konca miał byc Julek:-D Do konca lekarze jej mowili, że bedzie miała synka. Ale jaja!!!!
Kotleciki, bezy....hahha brzmi apetycznie....:-p

sorki, ze tak przerwalam ale musialam do wc.....
D nigdy sie nie wypowiada na temat moejj figury, bo oprocz cyca i brzucha nic zupelnie sie nie zmienilo, no moze na twarzy jakies dziwne syfki, w ktoreych nic nie ma i pozniej zostaja takie czerwone plamy....
jedyne co moi to... ale Ci cycuchy urosly... matko....
a co do nas to dalam ostatnia szanse..... jakos dzis wstalam z takim nastawieniem,ze trzeba wszystko naprawic.... On chyba nie wierzy,ze sie nam uda i stad to zachwoanie jego, clyczas sie gubi... boi sie, ze Go zostawie.... i jak ja atakuje to robi na przekor- czytam madra ksiazke- hihihihi.....
wczoraj zasypialam z mysla, ze nie bede sie oddywac, ale mialam super sen, ze D jedzil w F1 i to zaczynal wszystkie wyscigi z pierwszego pasa, byl najlepszy... przed wyscigami rozluznialismy wspolnie atmosfere- hahaha ale ze mnie zboczuch..... a teraz najwyzszy czas do nauki....

Jejku już miałyście 3d. a nie za mała ta dzidzia?widać wszystko?
ja wizytę mam 2 października a na 4d zamierzam iść tak ze 2, 3 tygodnie po, żeby nie drażnić dzidzi falami:confused::szok:
dzidzia zaangażuj trochę twojego d w dzidziusiowe sprawy, i pisz jakie wrażenia:tak::tak:

wlasnie sie zastanawiam czy brac D na 3d, bo jak z nim rozmawialam to mi powiedzial, ze On juz na tym byl....
bo jego byla tez chodzila do tego samego doktora, u niego to sie nazywa 3d ale do konca nie jest bo wyglada film jak normalne usg, kosztuje chyba 150 zl, jest jakas inna glowica, ja chce tylko wiedziec,ze z dzidzia jest oki i tyle... jak ogladalam kolezanki filmik to nic prawie tam nie moglysmy zobaczyc.... ale chyba zmusze Go do tego, zeby szedl ze mna- zreszta juz to zrobilam...... chyba.... ale martwie sie.....

dzidzia: Powodzenia na egzaminie! Trzymam kciukasy, żeby sie udało :-D
Ja mam 4d za tydzień ^^ I już nie mogę się doczekać...
Mój by oberwał, jakby mnie zaczął od jakiś kotlecików wyzywać ;PPPP

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry