reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dobrywieczor... pisalam popolduniu ale mi sie zacial komuter i wszystko zniklo;/
Agnie z tego co wiem, to nie wolno chodzic na masaze w ciazy, nawet na krzesla do masazu nie wolno siadac, bo wywoluja skurcze, wiec uwazaj z tym!!!
Sylka przepis na strogonova wykorzystam jak juz bedzie dobrze z D....(na to sie narazie nie zapowiada, bo co chwile sie kocimy:zawstydzona/y:).
Asia S idz na L4 i nawet sie kobitko nie zastanawiaj, ja jestem juz 7 tydzien- o ile dobrze licze i nie nudze sie w domu!!! jk tam po zakupkach?? wymeczylas mezusia??!! ale Ci dobrze, mnie D nigdzie nie bierze, bo mu sie nie chce.... i uwaza ze na wszystko jest czas....
ewa_adu powodzenia na usg... 3mmam mocno kicuki
Paulinek gratuluje chlopczyka!!!
Myszorka widzisz jednak Twoj sposob na tesciowa dziala, bo dzwoni do Ciebie i sie zali na Twojego mezusia- brawo Kochana- moze podpowiesz mi co mam zrobic, zeby d sie zmienil, bo odkad zobaczyl dwie kreski jest o 180 st. inny;/
Esti bedzie wszystko dobrze, nic nie wykarze... powodzenia!!!
Pumi sliczne ciuszki....
Pandorax gratuluje chlopca- czyli teraz jest remis!!! wogole super fryzurka, bardzo mi sie podoba:) studenci Cie nie poznaja... hihihi.....
Pumi a co do cycuchow to musze Cie ostrzec , ze po karmieniu nie wracja niestety do punktu wyjscia tylko robia sie z nich worki....
a ja ide lulu.... mam jeszcze sporo nauki do powtarzania, wiec jutro nie zamierzam nigdzie wychodzic.....
spijcie slodko i spokojnie
dobranoc

Czesć dziewuszki!!!!
Pandorax i paulinek- witam w gronie mam, ktore beda miały synków:-D
Ola- Ty zmien ta moja niespodzianke na chłopca bo juz od tygodnia wiem,że bedzie syn:-)Zapomniałas sklerotyku albo nie czytałas moich opowieści;-)
Pumi- skończ juz z tymi zakupami bo normalnie wpedzasz mnie w kompleksy....
A wczoraj zrobiłam mezusiowi suprajsa i wziełam go na niezapomniane zakupy...:-D
Nie pisnał ani słowa,że go męczę...chociaż sama padałam z nóg;-)Kupiliśmy troszke ciuszków- jakis kaftanik, spiochy....no i dla mnie kosmetyki. Musiałybyście widzieć jego minę jak weszlismy do Rossmana a ja nie mogłam sie zdecydowac, ktory olejek, jaki krem na rozstępy.Ale był wsciekły......HAhahahhahaha. Niech wie, że jak balowac to na całego;-);-):-D:-D
Miłego dnia

Witajcie mamunie:-)
Pumi ja wyglądam jak hipopotam, mąż wczoraj wieczorem powiedział mi komplement:"Wiesz Skarbie wyglądasz jak kotlet z wbitymi po bokach zapałkami" szczęka mi opadała, cóż odpowiedzieć na tego typu mądrość:eek::confused: zatkało mnie i to strasznie, niestety ma rację bo tak rzeczywiście wyglądam, dzisiaj to się smieję a wczoraj to było mi ogromnie przykro:shocked2: cóż faceci, a zwłaszcza mój men'szczyzna nie myśli jak mówi - nic tylko zabić :-) oby córcia nie była tak mądra i szczera jak tatuś:tak:
Asia ale Ty to sie konkretnie zemściłaś :-D pogratulować:rofl: ja chyba nie miałabym serca tak zamęczać małża, chociaż po tym "kotlecie" to sobie zasłużył :-D
Sylka ja cały czas byłam w pobliżu babyboom, jednak brak czasu nie pozwolił mi na bieżące odpisywanie na Wasze posty - tyle tego dziennie drukujecie:-). Dobra książkę by z tego sklecił;-)

czesc mamuski:-)
pandorax
gratuluje synka
esti trzymam kciuki wszystko bedzie dobrze nie martw sie
uwazam ze biustonosz do karmienia jest super ja z moimi wielkimi cycami bez stanika ani rusz urzywalam przedtem i teraz tez kupie a karmic chce 9-12 mcy.chociaz przy pierwszym dziecku mialam strasznie pogryziane brodawki ale karmilam 10 miesiecy tzn do 7miesiaca nastepnej ciazy bo bardzo szybko zaszlam drugi raz mimo karmienia lekaz byl tez zdziwiony

Witam po męczącym poranku...
Właśnie wróciłam z badań i w końcu mogłam coś zjeść :cool2: Robili mi dziś test na tą obrzydliwą glukozę, myślałam, że zwymiotuję to strasznie słodkie coś przypominające smectę. :sick: I ta godzina czekania z burczącym brzuchem... I na dodatek plecy znowu mnie bolą, mam nadzieję, że pozwoli mi to trochę jeszcze pospać, bom strasznie niewyspana. ^^ Ech, a tak było pięknie i bezproblemowo...
Co do karmienia, to ja chciałabym odstawić małą po 7-8 miesiącach (czyli po wakacjach), ale we wszystkich gazetach są rady, jak to zrobić dopiero po roku, jakby kurcze to było jedyne możliwe wyjście... :eek:
Acha, i tak mi się przypomniało, bo wczoraj zrzucałam fotki z aparatu i zrzucilam również parę zdjęć zrobionych w dniu ślubu po wizycie u fryzjera, ale jeszcze przed kosmetyczką :)
Zobacz załącznik 53937Zobacz załącznik 53938

JUSTICE - KOTLECIKU,:-Dmoj nazywa mnie "Beza", no co tam aby tylko nasze dziewuszki no i chlopaki byli zdrowi a jak juz to przeplacamy naszym wygladem to inna sprawa.
ja zaszalalam na allegro, bardzo nas wciagnelyaukcje dresikowi bluz, stwierdzilam,ze to moge kupic uzywane po jednym dziecku bo pod spodi tak koszulki i sie zaklada wiec spoko, wszystko co przy cialku nowe ale za fajne dresy trza zaplacic 70-100 zl troche duzo jak na dzicko co po 2 tyg z niego wyrosnieza 100 to ja kupie 10 dresow super marek, wiec licytuje jak szalona:szok:

witajcie,
Asia ty sie nie stresuj ze aOla jeszcze nie poprawiła.:no:
ona ma takie urwanie głowy.:tak:
Ja jeszcze w ogóle nie wiem kto u mnie mieszka a od dawna widnieje u mnie dziewczynka i według aOli zmienił mi sie termin.:-):-):-) Chodziło o Jooaaę, ale aOla chyba ostatnio zakręcona , więc sie nie czepiam,:sorry2: a nóż będzie dziewczynka hihihi. To wtedy jej powiem:-)
a mój mężulek wczoraj stwierdził, ze chyba tyłek mi urósł. No bezczelny.! hihihi a fakt , ze kupiłam śliczne błękitne(chociaż niebieskiego nie lubię, ale ten kolor jakoś mi sie spodobał) spodnie dresowe, a nigdy w takich rzeczach nie chodziłam i jeszcze sie nie przestawił:-):-):-). Ale ja sie nie przejmuję, bo nadal od 2 miesięcy 4 kilo na plusie.
Anja masz trochę racji z tymi używanymi ciuszkami, ale mój mężulo nic che o tym słyszeć, a już moi teściowie to w ogóle, chyba, ze będę kupować w tajemnicy hihihi
esti koniecznie pisz co i jak
Agnie fryzurka bardzo ładna, dobra na kilku godzinne spotkanie, bo na normalne wesele i rożne tańce hulańce to by nie wytrzymała:-(
ja raczej myslałam karmić az wrócę do pracy, chociaż jeszcze nie wiem , czy wrócę hihihi

reklama
Do góry