sylka_k
mama styczniowa 2008
dobra kładę się:-):-):-) dzisiaj rano wstałam ,jakieś głupoty mi się śniły
Dobranoc mamom i dzieciątkom:-):-)

Dobranoc mamom i dzieciątkom:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

).

zatkało mnie i to strasznie, niestety ma rację bo tak rzeczywiście wyglądam, dzisiaj to się smieję a wczoraj to było mi ogromnie przykro
cóż faceci, a zwłaszcza mój men'szczyzna nie myśli jak mówi - nic tylko zabić :-) oby córcia nie była tak mądra i szczera jak tatuś
pogratulować
ja chyba nie miałabym serca tak zamęczać małża, chociaż po tym "kotlecie" to sobie zasłużył 
Robili mi dziś test na tą obrzydliwą glukozę, myślałam, że zwymiotuję to strasznie słodkie coś przypominające smectę. :sick: I ta godzina czekania z burczącym brzuchem... I na dodatek plecy znowu mnie bolą, mam nadzieję, że pozwoli mi to trochę jeszcze pospać, bom strasznie niewyspana. ^^ Ech, a tak było pięknie i bezproblemowo...
moj nazywa mnie "Beza", no co tam aby tylko nasze dziewuszki no i chlopaki byli zdrowi a jak juz to przeplacamy naszym wygladem to inna sprawa.

a nóż będzie dziewczynka hihihi. To wtedy jej powiem:-)