reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi bardzo ładne ciuszki kupiłas ja dopiero zaczne szalec z zakupami.
A kreseczke widac bardzo wyraznie. A co do karmienia piersia to nie wiem 1 dziecko karmiłam ponad rok i trzeba uwazac na to co jesz i wogóle a i cycki niezle dostaja wkosc moze bede karmic ale jak na razie nie jestem przekonana teraz sa bardzo dobre mleka echhh zobacze

reklama
ja sie nie czepiam, sama zamowilam przez internet niebieski zimowy kombinezon, drugi kupie bezowy ale w formie spiworka. poza tym dresy-szaraczki i kilka niebieskich body tez mam,od samego rozowego oczy bola:tak:tak czy siak sporo juz tego, oj sporo. na dobra sprawe na rozmiar 56
mam juz komplet-tylko moze 2-3 pary bawelnianych spodenek , 3pskarpetki, 2czapeczki i spoko mam tez sporo na 3m:-):-):-):-)Luki sie smieje, ze Nadia ma juz wiecej ciuchow niz on sam, w koncu lasencja no nie:-p
Aha plec 3mamy w tajemnicy przed znajomi i rodzina bedzie niespodzianka:happy:takze jedynie wy wiecie wiec szasza:cool2:

Anja- to ja wygadam waszym znajomym co bedziecie miec hihihi!!! taka zmijka ze mnie hihihi
ide kroic papryke bo gotuje dzis leczo na obiad
troszke mi nogi spuchly od tego biegania po manhatanie. Slucham plyty ktora kupilam dla malej- szum morza i delfiny-podobno uspokaja jak dziecko placze

hejka u nas choroby ciąg dalszy:-(

jeśli chodzi o stanik ciążowy to kupiłam jeden ale niewypał Był bawełniany i nic nie trzymał wkładek laktacyjnych Latały po całym staniku i zawsze byłam mokra od mleka Wolałam zwykły ciązowy który był elastyczny
Piotrusia karmiłam 13msc i teraz też chce koło roku

u nas napiepsza Vivaldi non stop:-) jutro idziemy na koncert jazzowy, Niunia lubi koncerciki bo pierwszy raz mnie na koncercie kopnela:happy:wiec muzyczke lubi

Hej! byłam wreszcie na usg
chłopak jak byk:-):-):-)
Mążuś się ucieszył jak szalony, bo on mysli że z chłopcami mniej problemów - naiwny:-)
A co najważniejsze wszystko ok zdrowy, wszystkie komory serduszka działają, wymiary ok 24cm i 470 g. Ruszał się oczywiście, ale ptaszka pokazał. I profil ma taki śliczny:-D. I w ogóle już jestem zakochana:sorry2::happy::rofl2::biggrin2:.
Jak się uda to wkleję zdjęcia mojego brzuszka, nowej fryzury i dzidzi

reklama
Do góry