reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

muszę dać sprostowanie:sorry2::sorry2:, przed chwilą dokładnie policzyłam i już dodałam w myśli paulinek.
jest 12:11 dla dziewczynek:-):-):-):-)
prawie łeb w łeb,
jak PO z PISem hihihihi

reklama
Madzka to dobrze sie stało, bo mnie kuli drug raz.
Byłam wściekła, ale znam dosyćdobrze tę panią co mi pobierała krew, a kto inny wykonuje badanie, więc nie miałam sie na kim wyżyć:-(

Paulinek gratulacje
wyniki musza sie znalesc bo w srode do gina i nie zdaze na kase chorych :angry:bo biora we wtorek a przywoza w czwartek ale nie bede klota to wyniki moczu podobno polozna do mnie zadzwoni jak sie odnajda :wściekła/y: i juz zaczynam sie denerwowac przed wizyta chyba jestem jakas walnieta:no:

czesć
pasemka wyszły super zdjecia nie ma kto mi zrobić moze namówie męża w weekend na jakiś wypad?
tesciowa dzis domnie dzwoniła "co sie dziej z RAFCIEM?" znowu sie popsztykali i pewnie ja jestem winna ???? robie obiadek za 30 min wraca męzus DO JUTRA zamiezam sie dziś nim zająć :tak::tak::tak::tak::tak:

Paulinek gratulacje, witaj w gronie mamusiek -synków:-D:-D:-D
A ja robię fyteczki i sosoik czosnkowy, mniamu mniamu.
Sylka przepis wygląda apetycznie, w sobotę zrobi na obiadzik:tak:
Mi też cycki urosły,niedawno kupowalm staniki D ale są już przymałe, chyba muszę w D zainwestować:dry::dry:
A czy warto kupować te specjalne do karmienia biustonosze?Mamy doświadczone niech doradzą.
aOla jak tam zdrówko Piotrusia?
A ja jutro idę na echo serca Oliwierka do kardiologa, ale mam stresa chyba nie będę mogła w nocy zasnąć:no:

A ja dopiero 2 października do ginka na wizytę, już piłam glukozę i jet ookropna, ble ble..Też jestem ciekawa wyników moczu, ale skoro nie dzwonią tzn.,że jest ok.Bo jakby było coś nie tak to miął dzwonić ginek

jestem wściekła.:angry::no::no:
Miały być kluski śląskie ze strogonowem, a tu mi maki ziemniaczanej zabrakło i wyszły kopytka, ale strogonow pyszny. POLECAM:-)

Esti ja też mam wizytę 2 października, już nie mogę sie doczekać, bo może wtedy sie dowiem kto i bryka w brzuszku:-):-)

E-STERA moim zdaniem warto zainwestowac w conajmniej 2 takie na zmiane sa wygodniejsze przy karmieniu niz takie zwykłe jezeli ktos ma chec karmic piersią.
Ja chce karmic gora 2 miesiace i dosc !!!!

reklama
Donia a czemu chcesz tak krotko karmic? masz jakies niemile doswiadczenia?

kurcze ja sie conajmniej na rok nastawiam ale to sie wszystko okaze w praniu.
Paulinek gratuluje dobrej roboty hihihi!!!!!!

a ja jak zwykle oszalam. zreszta wkleje fotki to same zobaczcie!
kupilam malej spodenki i bluzeczke a jak zobaczylam te buciki- pomimo ze niebieskie - po prostu musialam je miec hihihih. na dwoch kolejnych zdjeciach porobilam zestawienia zeby sie Anja nie mogla czepic ze niebieskie mi nie pasuje dla dziewczynki hihihihihihi
i po raz kolejny krecha na brzuchu- tylko nie mowcie ze jej nie widac

Do góry