reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam was mamuski. wczoraj bylam u ginki , wszystko jest w porzadku, serduszko pieknie bije ale tym razem bez usg. Musze was nadrobic to wtedy cos wiecej napisze. pozdrowionka dla was wszystkich:tak::-D:-)

reklama
Moj brzusio z rana jest mniejszy ale w ciagu dnia sie powieksza, a co do napinania to ja nie mam takiego odczucia na szczescie ale trzeba powiedziec o tym lekarzowi

Mili to super ze u ciebie i maluszka wszysko w porzadku.
Dzisiaj myslałam nad tym ze teraz juz niedługo bedziemy z niecierpliwoscia oczekiwac narodzin ciekawe która pierwsza sie rozsypie.

Mili
527.gif
to ze szczescia hihih. doczytaj nas - ja czytalam zaleglosci od wczorajszego popoludnia. ufff fatalnie sie czulam taka wyoutowana z naszego grona hihihi.
Donia wklej zdjecia brzusia bo jestem ciekawa. ja wklejam jeszcze fotki
1) z wczorajszym brzusiem
2) z dzisiejszym brzusiem
3) z wczorajszymi zakupami z H&M dla malej. wreszcie zdobylam rajstopki- bo nie bylo latwo

Pumi rzeczywiści raz masz duży brzuszek a raz mały.
Ja też tak mam często mam mały a jak wyskoczy to jakoś mi dziwnie:rofl2:
Właśnie donia dawaj zdjęcia bo jeszcze żadnych twoich nie widziałam

kurde- napisalam posta na pol strony i kot sie przeciagnal na kalwiaturze i wszystko zmazal. sprobuje odtworzyc!
Donia- easy, easy- wyluzuj. Wiem ze mala cie wkurzyla i teraz sie denerwujesz wszystkim bo masz ruszonego tzw NERWA- ale szkoda stresow. lepiej usiasc i pomyslec o czyms milym i sie odstresowac- szkoda mi cie ze sie wkurzasz.

Asia bardzo mi sie podoba wozek- lubie taka sylwetke i dobrze dobrane proporcje- bo czasem wozki wygladaja jakby kazda czesc byla przypadkiem dobrana i od innego wozka i nie ma ani ladu ani skladu. Tu w stanach tez chyba widzialam gdzies na wystawie ta firme- gratuluje trafnego wyboru.
ja na razie z wozkami mam spokuj. Jeden mam miejski- lekki i nie duzy z malymi kolami- idealny na rowniutkie chodniczki, podjazdy i galdkie alejki, latwo sie sklada i zmiesci w kazde sklepowe drzwi. drugi ten gratanowy na pompowanych kolach- idealny do pensylwani- amortyzuje wstrzasy i nierownosci lesnych uliczek, podjedzie pod kazdy pagorek i na trawke. Za to sklada sie tylko do polowy i jest potwornie ciezki- takze w miescie zupelnie nieuzyteczny.
Ktora mamuska pisala ze jedzie juz po lozeczko? ale ci fajnie- ja na razie rozlozylam tylko jedna komode- w kolejce czeka druga i polki na sciane. po lozeczko moze sie wybiore w moimi rodzicami bo przywoza jakies dolarki dla malej na wyprawke wiec bedzie im milo jak sie razem wybierzemy po lozeczko. Poza tym, to bedzie napewno ciezki pakunek, moj mezulo wiecznie zagoniony biznesami i zmeczony a moj tato chetny do dzwigania hihih. Jak rodzice pojada w polowie pazdziernika- biore sie za malowanie sypialni gdzie bedzie dziecko a potem przestawaim wszystko w takim porzadku jak bedzie juz na narodziny.
W dalszym ciagu nie moge znalesc tej wymarzonej poscieli co w necie jest taka droga. Same zyrafki i kaczuszki w sklepach- cala ameryka ma posciel na jedno kopyto- wszystkie dzieci spia w tym samym - a jak chcesz cos co ci sie naprawde podoba i nie jest nadziubdziane pierdolkami tylko prawie galdke i z gustem - musisz zabulic 3 razy tyle
538.gif

hihihi- ale jaja- moj kocio lezy kolo kompa i spi. Chyba mu sie sni ze ssie mleczko bo mlaska i rusza pyszczkiem jak male dzidzi- hihi co za rozkoszny widok

Pumi masz rację z tymi pościelami. Ale nie tylko o to chodzi. zwykle to jest tak ,ze jak coś jest niepowtarzalnego to słono trzeba za to zabulić.:szok::szok::szok: Nie ważne co to jest. Odwieczne prawo zbytu i popytu:no:
Ja tez wybrałam drogą pościel,ochraniacze, baldachim, woalka jakieś przyborniki i jakieś tam głupoty. wszystko wyniesie mnie jakieś prawie 400PLN. A normalnie w sklepie kosztuje 70-100 zeta. Teściowa się za głowę złapała, ale moja dziecina będzie miała wszystko najlepsze.
drugą na zmianę może trochę tańszą kupię. Ale pokoik będzie wyglądał podobnie do tego co ty pokazywałaś, tylko inna kolorystyka.:tak:
A zapomniałam, mój mężulek myśli, ze takie są ceny hihihihi
a wózek mutsy to rzeczywiście niezła firemka:tak::tak:, ale ja wózio kupię jak mi się dzidzia urodzi bo i tak na razie na początku nie jest potrzebny:no:

reklama
Do góry