reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
bylam u mojego gina stwierdzil ze jestem wyczerpana psychicznie co gorsza dziecko tez na usg caly czas drgalo jakbybylo czyms wystraszone to bylo straszne 

mam poczatki rozwarcia ale jak bede lezec to podobno sie cofnie i zapisal jakies globulki dopochwowe zeby to zatrzymac to wszystko z nerwow mam lezec i nic nie robic a jesli nie to urodze w listopadzie nie wiem tez jakie jest dziecko mowil ze male jak na swoj wiek to 25 tyd ale jak bede o siebie dbac to nadgoni zaleglosci
dziewczyny nie denerwojcie sie bo dzieciatka strasznie przez to cierpia

mam poczatki rozwarcia ale jak bede lezec to podobno sie cofnie i zapisal jakies globulki dopochwowe zeby to zatrzymac to wszystko z nerwow mam lezec i nic nie robic a jesli nie to urodze w listopadzie nie wiem tez jakie jest dziecko mowil ze male jak na swoj wiek to 25 tyd ale jak bede o siebie dbac to nadgoni zaleglosci
dziewczyny nie denerwojcie sie bo dzieciatka strasznie przez to cierpia
A
aOLA
Gość
Asia ja mam mutsy i polecam Super się prowadzi
ide się wykąpac Mama przyjechała mi pomóc więc korzystam :-)
ide się wykąpac Mama przyjechała mi pomóc więc korzystam :-)
Helena, na Boga! leż dziewczyno, odpoczywaj i mężowi przekaż co lekarz powiedział -żeby o Ciebie dbał, nie denerwował i pamiętał kto teraz jest najważniejszy. A Ty daj sobie luz i - jak sama pisałaś - dbaj o malucha.
Nadia jest śliczniutka a charakterek widać już w rysach;-)
Ja chyba nie chcę już do innego lekarza mimo że mój na urlopie, więc może wytrzymam jeszcze tydzień. Mam upławy - to normalne - ale sa jakies żółtawe i swędzi
, clotrimazol pomaga ale na jakiś czas. Mam nadzieję że to tylko jakiś drobny kłopot.
Nadia jest śliczniutka a charakterek widać już w rysach;-)
Ja chyba nie chcę już do innego lekarza mimo że mój na urlopie, więc może wytrzymam jeszcze tydzień. Mam upławy - to normalne - ale sa jakies żółtawe i swędzi
, clotrimazol pomaga ale na jakiś czas. Mam nadzieję że to tylko jakiś drobny kłopot.tadam!!!!!!!!!! jestem z powrotem. mam nadzieje ze nic sie znowu z netem nie podzieje bo mozna zwariowac z nudow w domu. ilez mozna szorowac i czyscic?
Anja- Nadia laska- po mamusi ja widze ze zdjec.
Helenka- ciezka sprawa- bo towj mezczyzna w terenie a dwojka dzieci do pilnowania w domku. A twoja mama mieszka na dole, nie moze ona sie wnuczkami zjac na jakis czas?
co do napinania brzuszka to ja jeszcze tego nie odczulam, natomiast kopanie - non stop. zaczelam jak sylka zapisywac godziny w ktorych mala sie rusza ale zamiast godzin wychodzi mi cos takiego od 10 do 12 ciagle. od 1 do 3 mniej, od 4 do 6 spi od 7 do 22 kopie
Anja- Nadia laska- po mamusi ja widze ze zdjec.
Helenka- ciezka sprawa- bo towj mezczyzna w terenie a dwojka dzieci do pilnowania w domku. A twoja mama mieszka na dole, nie moze ona sie wnuczkami zjac na jakis czas?
co do napinania brzuszka to ja jeszcze tego nie odczulam, natomiast kopanie - non stop. zaczelam jak sylka zapisywac godziny w ktorych mala sie rusza ale zamiast godzin wychodzi mi cos takiego od 10 do 12 ciagle. od 1 do 3 mniej, od 4 do 6 spi od 7 do 22 kopie
reklama