reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pumi, fajny musi być ten aparat - zazdroszczę Ci.:sorry2:
Ja też nie liczę ruchów maleństwa. Też pewnie nie udałoby mi się doliczyć, bo np. jak fika kilka razy pod rząd to już osobno liczyć czy jako jeden ruch? rzeczywiście chyba łatwiej mi ustalić pory.

Pandorax- super sprawa z tym urzadzeniem tylko ze serduszka nie slychac. Ale slychac bardzo wyraznie kazdy ruch w srodeczku i jak kilka razy po rzad sie przekrecala to az milo sie na duszy robi. Zapytam sie siostry czy jej do polski przez mame podac bo sie stara o druga dzidzie a aparat kosztuje tylko 21.99$
Agnie- ja bym nie popuscila w sprawie wozka-to ty w wiekszosci bedziesz chodzic na spacerki a nie maz...

pumi: Hehe, no zobaczymy, poszukam jeszcze opinii użytkowniczek na temat tych wózków... :-) Jak się nazywa dokładnie ten aparat? Obejrzałabym go sobie na sieci...

no Agnie-teraz obejrzalam ciuszki- i sie nie mylilam- slodzio!!!!!
ten aparat jest firmy unisar i nazywa sie w usa bebe sounds. Pod spodem pisze ze do sluchania sercunia ale ja serca nie slysze tylko ruchy. w pomieszczeniu musi byc absolutna cisza bo aparat jest bardzo czuly. z ciekawosci sprawdz ile na allegro takie cos kosztuje

reklama
ciekawe po ile jest teraz dolar? podobno najnizej z mozliwych- wiec ileby to bylo w przeliczeniu? hmmm liczac dolara bardzo nisko to wychodzi mi kolo 60 zl. albo cos zle przeliczam

Do góry