reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
jak to nie słychać sercunia?
Agnie to juz jest nas kilka , które wybrały Xlandera xa:-):-). dla mnie to on nie jest taki ciężki, no nie wiem, ale te z abc designe tez są niezłe, ale xlandery mają konkretniejsze stelaże.

Agnie to juz jest nas kilka , które wybrały Xlandera xa:-):-). dla mnie to on nie jest taki ciężki, no nie wiem, ale te z abc designe tez są niezłe, ale xlandery mają konkretniejsze stelaże.

szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Ide ogladac mecz!tylko wpadlam z mamunia pogadac to i do Was sie odezwalam....aOla ja bym Ci bardzo chetnie imie malenstwa podala ale zanim sie dowiem jakiej jest plci to chyba i tak nie ma sensu? 
Ide oglądać nasze kochane"ZŁOTKA" jak sobie radzą.Ostatni mecz super to i teraz może dobrze pójdzie....No nic...spadam!dobrej nocki życze bo po 21:00 to ja już śnięta jestem i zasypiam
A rano do pracy(dzisiaj w pracy przespałam 2 godziny prawie....)
ach!Moge sie jeszcze tylko pochwalic,ze wyniki mam super.Wszystko w normie.Test na glukoze tez super wiec jestesmy zdrowi i silni...tylko śnięci
A właściwie to tylko mamusia 

Ide oglądać nasze kochane"ZŁOTKA" jak sobie radzą.Ostatni mecz super to i teraz może dobrze pójdzie....No nic...spadam!dobrej nocki życze bo po 21:00 to ja już śnięta jestem i zasypiam

ach!Moge sie jeszcze tylko pochwalic,ze wyniki mam super.Wszystko w normie.Test na glukoze tez super wiec jestesmy zdrowi i silni...tylko śnięci

HAHA! Wyszperałam na necie opinie i wychodzi na to, że te abc designy są lipne.
O xlanderze znalazłam tylko tyle, że gondolka mała - 74 cm, ale jak nasze dzidzie się porodzą w zimie, to zanim urosną, to już będzie cieplutko i mniej ubranek i na pewno dadzą radę dojeździć do tego 5tego czy 6tego miesiąca, jak to tam zalecane jest.
Użytkownicy w znacznej większości polecają ten model
)) Jachcetenczerwonyyyyyyyyy!

myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
jestem po wizycie u gin wczoraj ryczałam z bólu okaało sie że skurcze naturalna sprawa wszystko ok szyjka troche sie skurczyła jak zapytałam o termin powiedziała mi ze raczej jedena początek stycznia niby 1 ISG jest najbardziej miarodajne!!!!!!!!!!!!!1
mąż dzis u mamuśki cie kawe jak jurto wróci nastawiony?????????
mąż dzis u mamuśki cie kawe jak jurto wróci nastawiony?????????
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
Śliczny koszyk wiklinowy dla niemowlaka +pościel (247552337) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupiłam taką kołyke z pościelami pomarańczowymi i teraz nie moge dostać w innym KOLORZE!!!!!!!!!!!!!!!! chyba będzie trzeba uściąść do maszyny
ja kupiłam taką kołyke z pościelami pomarańczowymi i teraz nie moge dostać w innym KOLORZE!!!!!!!!!!!!!!!! chyba będzie trzeba uściąść do maszyny
Myszorka- fajny ten koszyk!
a czy Agnie albo Sylka mozecie mi przeslac linka tego X landera?
bo chyba wiem o ktory chodzi ale chce sie upewnic.
ja od 5 rano dzis nie spie i wogole mi sie nie chce- co jest dziwne. myslalam ze po poludniu mnie zlapie drzemka.
dzwonilam do polski (za dwa dni zobacze moich rodzicow po 3 latach niewidzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) a moj tatus sie pyta czy mam polsat bo w niedziele chce sobie formule 1 obejrzec? kurde sie usmialam z niego- ze biedny do corci przylatujea, nowy jork chcemy zwiedzac a on sie uzala nad formula 1 ! zaraz mu telewizje z glowy wybije !
a czy Agnie albo Sylka mozecie mi przeslac linka tego X landera?
bo chyba wiem o ktory chodzi ale chce sie upewnic.
ja od 5 rano dzis nie spie i wogole mi sie nie chce- co jest dziwne. myslalam ze po poludniu mnie zlapie drzemka.
dzwonilam do polski (za dwa dni zobacze moich rodzicow po 3 latach niewidzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) a moj tatus sie pyta czy mam polsat bo w niedziele chce sobie formule 1 obejrzec? kurde sie usmialam z niego- ze biedny do corci przylatujea, nowy jork chcemy zwiedzac a on sie uzala nad formula 1 ! zaraz mu telewizje z glowy wybije !
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
widzę że wszystko mamusie odpoczywają
i ja idę do zimnego łóżeczka :-(
całuski dla was dziewczęta udanych zakupów ja zostawiam na później zakupowy szał ....
a na przeziębienie dostałam dziś spis :
CALCJUM C 2razy dziennie
SEPTOLETE co 1,5 godz
DROSETUX 5-6 razy dziennie
i ja idę do zimnego łóżeczka :-(
całuski dla was dziewczęta udanych zakupów ja zostawiam na później zakupowy szał ....
a na przeziębienie dostałam dziś spis :
CALCJUM C 2razy dziennie
SEPTOLETE co 1,5 godz
DROSETUX 5-6 razy dziennie
reklama