reklama
e-stera
Fan(ka)
A szampon polecam z Vichy lub Ivostinu- to polki odpowiednik Itańszy, tak samo dobry

sylka_k
mama styczniowa 2008
Esti dzięki
.
na szczęście tymczasowo mam spokój, ale zapisze sobie te nazwy
.na szczęście tymczasowo mam spokój, ale zapisze sobie te nazwy
sylka_k
mama styczniowa 2008
stronka tez ciekawa

e-stera
Fan(ka)
Bym jeszcze napisała o lekach i maściach jakie można stosować w ciąży ale gdzieś zeszyt z dermatologii posiałam, jak znajdę to napiszę.
sylka_k
mama styczniowa 2008
Esti nasza skarbnico wiedzy,:-):-):-) jak coś masz to dawaj.

A tymczasem życzę słodkich snów bo jeszcze kąpiu kąpiu muszę zrobić
no i chirurgów obejrzeć hihihi

A tymczasem życzę słodkich snów bo jeszcze kąpiu kąpiu muszę zrobić
no i chirurgów obejrzeć hihihi
e-stera
Fan(ka)
Niestety mój zawód wiąże się z dermatologią i anatomią..........to pierwsze lubię ale anatomii nie znoszę
Kolorowych snów, ja zmykam też.Jeszcze sobie książkę poczytam;-)

Kolorowych snów, ja zmykam też.Jeszcze sobie książkę poczytam;-)
podzielilam porzadki w szafie na 2 dni. dzis sie troszke naukladalam i jak mnie brzusio zaczal kluc polozylam sie do lozia. jutro musze jeszcze dokonczyc w szafie z dokumentami.
Esti - wiesz co mi wczoraj pani doktor polozna powiedziala w szpitalu? ze dziecko wcale nie odczuwa nastroju mamy. Zupelnie sie nie zgadzam z jej teoria! Uwazam ze nasze dzieci czuja to co my czujemy i w kazdej ksiazce to jest potwierdzone
Esti - wiesz co mi wczoraj pani doktor polozna powiedziala w szpitalu? ze dziecko wcale nie odczuwa nastroju mamy. Zupelnie sie nie zgadzam z jej teoria! Uwazam ze nasze dzieci czuja to co my czujemy i w kazdej ksiazce to jest potwierdzone
chcialam was zapytac jak z waszymi smakami? mi zupelnie przeszla ochota na pomidory i kwasne potrawy a dopadlo mnie dramatyczne zapotrzebowanie na slodycze. Co chwile cos podgryzam: slodkie rureczki, czekolade, herbatniki, ciasteczka, lody. Boze!!!!! za miesiac takiego jedzenia bede wazyc ponad 100 kilo. Probowalam zastapic owocami ale nie dziala
reklama
no coz! nic nie piszecie to zamieszczam 3 posta z koleji. chcialam tylko powiedziec ze rozbolala mnie glowa od rachunku jaki mi wystawil weterynarz!!!!! robili mojej kocicy badania na toxo- wyniki mam w piatek odebrac. Zaplacilam bagatela 270 $ hihihi takie drobiazgi .....