reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Helenka to dupa a nie facet, jak to jest jego priorytetem a nie ty i dziecko. Ja bym chciała, zeby moje doje poszły na kity katy bo mnie swędzą a dzisiaj zaczeły boleć :-(. Rany jak mnie bolały, ze myslałam, ze zejde z bolu jak mnie w sutkach rwało. Same wiecie, jak bardzo to wrażliwe miejsce dla nas, jak dżądra facetów.;-)

reklama
No nie!!! - kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany!!!!! Paulinek gratuluję z całego serca - niech dzidzia rośnie duża okrąglutka...:-)
Trochę mnie zmroziło jak przeczytałam że pierwsza z nas już "po" i to tak niespodziewanie, na co mój mąż że to pewnie dlatego że w Belgiii - ale z tego co widziałam to ten mój nie jedyny taki"logiczny";-)
Dwa dni temu byliśmy na usg - Klara głową w dół (ale lekarz uprzedził że jeszcze może jej się zmieniać), waży 2102 i jest trochę większa od średniej. Ja po urodzeniu ważyłam tylko 1950 - więc moja Mała jest już większa niż ja byłam jak przyszłam na świat!!!!

pandorax ale mnie dowartosciowalas :-):-):-):-):-):-):-) WIELKIE DZIEKI Sama mysle o sobie ze jestem do niczego skoro moj facet ma do mnie takie podejscie i bardzo chcialabym umiec wykorzystywac swoj stan ale nie bardzo mam jak bo meza ostatnio widzialam w niedziele a zobacze go w sobote rodzice i tak mi duzo pomagaja wiec nie smiem robic im klopotow
najbardziej pomagaja mi dzieci nawet szykuja sobie kanapki a Lukasz jak przy nim zlapie sie za brzuch to rzuca wszystko i pyta sie czy rodze (7 grudnia skonczy 7 lat )on daje mi troske ktora powinien okazywac mi maz oj to smutny temat dla mnie wiec nie bede go rozwijac powiem tylko ze musze dziecia zastepowac ojca robota na pelen etat:-(

Tak, byłam wcześniaczkiem i po urodzeniu dostałam tylko 2 pkt w skali Apgar, ale dałam sobie radę!!!:-)
Ja ostatnio ciągle leniu****ę - a co? - wolno mi - w końcu wkrótce się skończy. Dużo śpię, czytam, albo nicnierobię i jest super.
Straszną mam ochotę na shake'a czekoladowego!!!!!! wiem że nie powinnam, ale chyba umrę jak go nie dostanę:-( Mój lekarz po ważeniu: "Znowu pani tyle przytyła?" - co ja poradzę na to że tyję kilogram tygodniowo?-nie ma znaczenia czy obżeram się czekoladą czy tylko zdrowymi warzywkami - tyję i już, a poza tym to wcale nie jestem taka gruba, tylko na wadze plus 13 kg...:-)

Momi to nie przytyłas duzo ja mam 20 kg na plusie jak urodze to wróce do swojej poprzedniej wagi tyle ze bardzo ciezko jest sie schylic buty ubrac czy zawiazac a o ogoleniu gniazdka juz nie wspomne:zawstydzona/y:

Momi, ja tez wczesniak z 2pkt:-):-):-):-):-) ten teks "to dlatego,ze w Belgii" to petarda, trzeba miec "jaja" by do cos takiego wymyslic:laugh2:opierniczaj sie kobieto ile sie da, co sie wyspisz i najesz to twoje.

reklama
Momi a co trzeba sobie dogodzić, za 1,5 miesiąca o shaku będziemy mogły pomarzyć............
Ja byłam dzisiaj w pijalni czekolady.............:-p, a co tam najwyżej przytyję więcej niż 10kg
Mnie cycyki nie swędzą, nie bolą a ni mi nic nie wycieka:sorry:
A ja mam taką ochotę na piwko.......................ale normalne nie Karmi:baffled:

Do góry