szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Dzien dobry!
Albiniec byc moze wlasnie glowka.Tylko ja czuc nad kroczem.Wiem,bo moja mala juz od jakiegos czasu sie obnizyla i tylko czycha kiedy tu mamusie zaskoczyc...W prawdzie czuje,ze jeszcze od czasu do czasu ta glowe wyciaga(ruchliwe dziecko niezwykle
) ale jak zaczyna nia krecic juz w kanale rodnym to normalnie wyc sie chce....Takie to przyjemne...
Z pecherzem nie mam az tak zle...Da sie wytrzymac.Jasne,ze biega sie czesciej!A odkad wlasnie glowka jest nizej to w dodatku sika sie dluuuuuzej....Bo wszystkie "przewody" sa poblokowane czesciowo i zalatwienie potrzeb staje sie nie lada wyzwaniem!
Pumi jak trzeba to trzeba...A czemu nas z takim upodobaniem w ciazy stresuja?Tego to ja juz nie wiem naprawde...Mnie wczoraj "kochana rodzinka" doprowadzila do szalu niemalze.Zdaje sie,ze zlozyli pozew do sadu w wprawie spadkowej...K....25lat nie skladali to teraz wysylaja do mnie delegacje i chca ze mna rozmawiac!Ja w 9 miesiacu ciazy,koncowka remontu a im sie nagle na wizyty zbiera!Dodam tylko,ze ostatnia wizyte pamietam....na swojej komunii.I z cala pewnoscia nic ze mna nie zalatwia w tej chwili.Wsieklam sie strasznie....No nic.I tak w tej chwili nic im nie powiem.Najpierw musze urodzic a pozniej skonsultowac sie z prawnikiem!
Albiniec byc moze wlasnie glowka.Tylko ja czuc nad kroczem.Wiem,bo moja mala juz od jakiegos czasu sie obnizyla i tylko czycha kiedy tu mamusie zaskoczyc...W prawdzie czuje,ze jeszcze od czasu do czasu ta glowe wyciaga(ruchliwe dziecko niezwykle
) ale jak zaczyna nia krecic juz w kanale rodnym to normalnie wyc sie chce....Takie to przyjemne...Z pecherzem nie mam az tak zle...Da sie wytrzymac.Jasne,ze biega sie czesciej!A odkad wlasnie glowka jest nizej to w dodatku sika sie dluuuuuzej....Bo wszystkie "przewody" sa poblokowane czesciowo i zalatwienie potrzeb staje sie nie lada wyzwaniem!
Pumi jak trzeba to trzeba...A czemu nas z takim upodobaniem w ciazy stresuja?Tego to ja juz nie wiem naprawde...Mnie wczoraj "kochana rodzinka" doprowadzila do szalu niemalze.Zdaje sie,ze zlozyli pozew do sadu w wprawie spadkowej...K....25lat nie skladali to teraz wysylaja do mnie delegacje i chca ze mna rozmawiac!Ja w 9 miesiacu ciazy,koncowka remontu a im sie nagle na wizyty zbiera!Dodam tylko,ze ostatnia wizyte pamietam....na swojej komunii.I z cala pewnoscia nic ze mna nie zalatwia w tej chwili.Wsieklam sie strasznie....No nic.I tak w tej chwili nic im nie powiem.Najpierw musze urodzic a pozniej skonsultowac sie z prawnikiem!
odeślij ich oczywiście i w ogóle się nie przejmuj! Mnie tuż przed świętami i zaraz po obronie czeka rozprawa w sądzie z fachowcem po remoncie łazienki przed 3 laty
.

Jak mnie sie to sniło to młody tak dawał mi popalić, ze głowa mała. Tak okropnie mnie skopał jak nigdy jeszcze, aż sie obudziłam. Jakies manewry mi tam wyprawia.