reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

teraz sobie przypomniałam, ze ostatnio jak byłam nad morzem to chyba 12 miałam, bo te powyżej to były strasznie drogie:tak::szok::szok:

ale nie wiedziałam, ze te kremy z wyższymi filtrami są akurat dla mnie , myślałam, że są dla ludzi o jasnej karnacji:sorry2:

reklama
Albiniec czy to oznacza ,że KTG wykazało skurcze?A częste?:shocked2:
Sylka blokery to kremy z bardzo wysokim filtrem, powyżej 15, niektórzy uważają ze od 20.Najlepiej kupować w aptece i pamiętać o tym żeby się równomiernie nasmarować, bo inaczej się opalisz w paski:sorry2:

Anja- parsknelam smiechem - ale moze cos w tym jest bo mam kocice. Zboczona ciekawe po kim to ma?! hahah
choinke ubralam- zawsze w barwach srebrno-szafiorwych. Ale bosko teraz pachnie- jak w lesie. Jutro zrobie fotki to jak zwykle wstawie
Albi- czujesz skurcze?
Sylka - wybierasz sie na KTG? mnie nic nie pokazalo- tzn zero skurczybykow. Chyba jestesmy jeszcze za wczesniej na te atrakcje.
Donia- nie doluj sie- juz niedlugo i bedziemy po wszystkim i chormony nam spadna

Sylka ja kupiłam fotelik nie wózek, wózek w styczniu kupuje. 1 KTG zalecane od 34 tyg. W 36 ty. juz co tydzien powinno sie robic.

Słuchajcie, zeby sie dostac na KTG w szpitalu to trzeba miec anielską cerpliwość, ja nie dałam rady po kilku godzinach. Jutro od 7 rano mam USG.
To, że ja w każdej chwili mogę zacząc, znowu usłyszałam dzisiaj od gina, ktory dał mi skierowanie na USG.

Pumi ja skurcze czuje rano jak wstaje, w sumie one mnie budzą i wieczorem jak sie kłade do łożka, wykapana zrelaksowana.
KTG chciałam zrobic ze wzgledu na wybryki Dawida ale mysle, ze damy rade zaczekac do jutra rana.

gap.JPG
trampki.JPG

To najnowszy zakup zwariowanej Mamusi ;-)

reklama
Pumi chyba jeszcze poczekam do tego 34 tc jak pisze Albi,
co prawda skurczybyków nie czuje czasami te braxtona ale one nie są bolesne.

hm, u ciebie nic nie wykazało, bo my mamy termin na sam koniec stycznia to może coś w tym jest?:confused:
już choinka,:szok:CUDOWNIE ale ci zazdroszczę,:tak::tak::tak: kocham pachnącą choinkę w domku:tak:. i uwielbiam patrzeć na nią jak zasypiam, tylko męzulek nie może zasnąć i muszę ją wcześniej wyłączać.:-:)no:
u mnie szybko by sie obsypała. poczekam jeszcze z tydzień, albo kupię na następny likend

Albi a fotelik kopiłaś z ta bazą isofix? bo to to już chyba z 7 stówek koszuje:baffled: jakby co to daj znać a propos cen:tak::tak: będę dźwięczna;-) hihihihi

a ja słyszałam, ze gin wypisuje skierowanie i nie ma to tam to muszą nas zbadać. a jak bez skierowana to kosztuje 20-30 zeta
tak sobie myślę, żeby tak pojechać wieczorkiem i powiedzieć, coś sie martwię. A przecież jak płacę, to muszą mi zrobić, no nie?

Do góry