reklama
czesc dziewczynki
jeszcze jestem BOJĘ SIE BOJĘ SIE BOJĘ
napiszcie proszę czy wiecia coś o porodach wywoływanych? czy to bardziej boli ? czy szybciej idzie?
mam juz rozwarcie ok 4 cm RATUJCIE
OSZALEJE ZE STRACHU
Myszorka bedzie dobrze
Trzymam za ciebie kciuki
nic sie niemartw,słuchaj sie położnych i lekarza a napewno wszystko pujdzie szybko . Jak sie ciesze ze wkoncu sie u was cos ruszyło
juz sie niemoge doczekac az moja mili sie rozdwoi i wkoncu ucaluje mala Natalke :-) Pozdrawiam Was stycznioweczki sylka_k
mama styczniowa 2008
fiu fiu;-)
to i tak sporo, a za tysiala to bym chyba zegarka nie kupiła, ale wierzę, że jest zajebisty

mnie sie bardzo podoba ,
ale mężulo wybrał sobie jakiegoś casio co prawda w podobnej cenie, ale nie kupię mu teraz na gwiazdkę bo sie tego spodziewa
. kupie mu po nowym roku na urodziny

to i tak sporo, a za tysiala to bym chyba zegarka nie kupiła, ale wierzę, że jest zajebisty

mnie sie bardzo podoba ,
ale mężulo wybrał sobie jakiegoś casio co prawda w podobnej cenie, ale nie kupię mu teraz na gwiazdkę bo sie tego spodziewa
. kupie mu po nowym roku na urodziny

e-stera
Fan(ka)
Sylka jeśli chcesz to coś usunąć to o tym decyduje tylko dermatolog...............więc musisz się wybrać do niego.Ale usuwać można dopiero po porodzie.
Zegarek świetny....
Rafaello.................pycha.dawaj przepis donia:-)
Ciekawe jak tam Albiniec po KTG?
Zegarek świetny....

Rafaello.................pycha.dawaj przepis donia:-)
Ciekawe jak tam Albiniec po KTG?

e-stera
Fan(ka)
Sylka a skoro masz mnóstwo pieprzyków to masz bezwzględny zakaz korzystania z solarium a na słońce blokery powinnaś stsosować
G
goscinnie
Gość
Jestem. W każdej chwili moze sie u mnie zacząć. Jutro na USG, wiec zobaczymy co sie dzieje z młodym i ile teraz waży.
Ginka powiedziała, ze w sumie dzidzie juz mam donoszoną, wiec ne ma strachu.;-)
Ginka powiedziała, ze w sumie dzidzie juz mam donoszoną, wiec ne ma strachu.;-)
sylka_k
mama styczniowa 2008
właśnie Esti, nie mogę.

Ale solraka czasami ratowała mnie od doła.
od jakiegoś roku już w ogóle nie korzystam a na słoneczku tylko chwilkę, a tak uwielbiam promyki
a te blokery to specjalne kremy niby do opalania tak? czy może trzeba je kupować w aptece?
Też czekam na wieści od Albi bo moja dzidzia to tak skacze codziennie, jakby ją spod spodu ktoś podszczypywał

bardzo ruchliwa, z tą różnicą, że moja dzidzia jest młodsza niż Albi
a ja się bije z myślami czy na święta zrobić pleśniaka czy rafaello, bo w tym roku obmarzł mi orzech i nie będzie tofee

Ale solraka czasami ratowała mnie od doła.
od jakiegoś roku już w ogóle nie korzystam a na słoneczku tylko chwilkę, a tak uwielbiam promyki
a te blokery to specjalne kremy niby do opalania tak? czy może trzeba je kupować w aptece?
Też czekam na wieści od Albi bo moja dzidzia to tak skacze codziennie, jakby ją spod spodu ktoś podszczypywał

bardzo ruchliwa, z tą różnicą, że moja dzidzia jest młodsza niż Albia ja się bije z myślami czy na święta zrobić pleśniaka czy rafaello, bo w tym roku obmarzł mi orzech i nie będzie tofee

e-stera
Fan(ka)
Albiniec czy to oznacza ,że KTG wykazało skurcze?A częste?
Sylka blokery to kremy z bardzo wysokim filtrem, powyżej 15, niektórzy uważają ze od 20.Najlepiej kupować w aptece i pamiętać o tym żeby się równomiernie nasmarować, bo inaczej się opalisz w paski

Sylka blokery to kremy z bardzo wysokim filtrem, powyżej 15, niektórzy uważają ze od 20.Najlepiej kupować w aptece i pamiętać o tym żeby się równomiernie nasmarować, bo inaczej się opalisz w paski

sylka_k
mama styczniowa 2008
Albi to superowo ze Dawidek już donoszony

a ile dałaś za tego MC, kupowałaś pewnie z gondolką
bo u mnie w sklepie żadnym nie widziałam wózka MC
nie wiem dlaczego

a ile dałaś za tego MC, kupowałaś pewnie z gondolką

bo u mnie w sklepie żadnym nie widziałam wózka MC
nie wiem dlaczego
reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008