polozna mowila ze drozdzaki nie zaszkodza dziecku. Wstrzykuje sobie od wczoraj masc . Dobrze mi sie wydawalo ze mnie swedzi. Co do badan przesiewowych na to bakterie ktora moze wywolac posocznice u dzieci-miedzy 35 a 37 tc - polozna mnie poinformowala ze bede miec je robione w 36 tc bo to standard w tym szpitalu. Jedno zmartwinie z glowy mniej
reklama
Myszorka - pewnie cie nie pociesze ale na podstawie opowiadan mojej szwagierki: pierwszy porod miala wywolywany oskytocyna i bardziej boli niz naturalny dlatego lekarze sami jej zaproponowali znieczulenie . Porod wywolywany przebiega podobno wolniej. Mam nadzieje ze uslyszysz jakies pocieszajace wiesci od innych dziweczyn bo ja na ten temat tylko tyle slyszalam. Trzymaj sie! trzeba to przezyc - nie ma wyjscia
A
aOLA
Gość
Myszorka ja miała poród wywoływany Najpierw próba przez masaż szyjki
a potem dostałam jakąś tabletkę dopochwowo I dopiero po tej tabletce po ok 4h odeszły mi wody o 16.30 ok 18 przyszły skurcze a ok 19 już była jazda
ok 21.30 były juz parte i.... niestety cc ale ta końcówka przez moja budowę tak się skończyła u ciebie na pewno będzie dobrze I nic sięnie bój i nie martw Niestety boleć musi ale szybko zapomnisz o bólu a my będziemy Ci zazdrościć
a potem dostałam jakąś tabletkę dopochwowo I dopiero po tej tabletce po ok 4h odeszły mi wody o 16.30 ok 18 przyszły skurcze a ok 19 już była jazda
ok 21.30 były juz parte i.... niestety cc ale ta końcówka przez moja budowę tak się skończyła u ciebie na pewno będzie dobrze I nic sięnie bój i nie martw Niestety boleć musi ale szybko zapomnisz o bólu a my będziemy Ci zazdrościćmyszorka
mama Kokonelki i Gabisi
zmykam do domku
wezme siaty zakupów wejde na drugie piętro posprzątam i wyprasuje wszystko pranie
wykappie sie w gorącej wodzie i moze zgwałce męza?????????????
moze cos sie zacznie dziac???????
TAK STRASZNIE BOJE SIE TEJ KROPLÓWKI
3majcie kciukasy odezwę sie juz smsownie papapa
wezme siaty zakupów wejde na drugie piętro posprzątam i wyprasuje wszystko pranie
wykappie sie w gorącej wodzie i moze zgwałce męza?????????????
moze cos sie zacznie dziac???????
TAK STRASZNIE BOJE SIE TEJ KROPLÓWKI
3majcie kciukasy odezwę sie juz smsownie papapa
reklama
G
goscinnie
Gość
Pumi na jakim poziemie masz glukoze w moczu i czy masz białko??
Ja moje drogie dzisiaj jade wieczorem na KTG bo mi dzidzia zbyt gwałtownie daje o sobie znać a to nie zawsze znaczy cos dobrego. Jutro mam USG i WR.
Sylka nie kochana wcale nie czułam, ze mi sie skraca szyjka. Pamietacie, ze ledwo co wam pisałam, ze mam 4 cm dł. szyjki?? To w przeciagu 1,5 tyg. zeszłam do 1 cm.
Ja moje drogie dzisiaj jade wieczorem na KTG bo mi dzidzia zbyt gwałtownie daje o sobie znać a to nie zawsze znaczy cos dobrego. Jutro mam USG i WR.
Sylka nie kochana wcale nie czułam, ze mi sie skraca szyjka. Pamietacie, ze ledwo co wam pisałam, ze mam 4 cm dł. szyjki?? To w przeciagu 1,5 tyg. zeszłam do 1 cm.