reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anja- no nie ma co...zajebisty dzien mialas za soba....Dobrze,że nawciskalas temu wiesniakowi!!!!!
Pumi- Twoj kot to sie zakochal w telewizorku chyba!!!!!
joaaa- pazurki super:tak:Ja to bym chyba zaraz polamała. Kiedys kolezanka zrobila mi zelki na pazurach i nastepnego dnia dzwonilam do niej zeby mi te kur..y zdjela z tych palcow bo boli jak jasna cholera!!!I od tego czasu tylko maluje.
Wyszlam dzis godzine wczesniej z pracy...szefowej nic nie powiedziaalam, nie bylo jej. A mam ja gleboko w uszach...

reklama
Asia- to dobrze ze masz szefowa w uszach bo gorzej dla niej by bylo jakbys ja miala w d..pie hehhehehe.
u nas zrobilo sie szaro- najpierw sypal grad a teraz sypie snieg i w 30 minut zrobilo sie bialo.
O kurcze- ale mi Dominika jezdzi po flakach....:baffled:

niesamowita jest twoja kocica Pumi hihihi, ciekawe co ona tam widzi, pewnie z takiej odległości tylko pixele hihihi. wysłałam ci mój nr na PW:tak::tak: i już dostałam sms.
szybka jesteś:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D zapisałam sobie dokładnie jakby co to od razu piszę, więc miej się na baczności hihihihihi

tak, tak przyznaje się bez bicia, to ja sie pytałam o odklejanie:tak::tak::tak::tak:, a swoją droga tez jestem zainteresowana ceną.
racja , ze większe prawdopodobieństwo zadrapania dziecka jest przy naturalnych paznokciach, są one cienkie i ostre:-(

czasami lepiej nie wychodzic z domu!a temu wiesniakowi co zarzucil mi fure jajami to mam ochote porozmawiac tak zeby juz swieta bezzebnie spedzil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:strasznie wojownicza sie zrobilam, zwalniam z pracy nastepnego faceta czyli 3ci juz przez moja ciaze:szok:. zdecydowalismy ,ze Luki rezygnuje ze swojej pracy i przechodzi do mojej firmy bo ja inaczej nie upilnuje, a mi sie towarzycho rozlazlo leniwie jak wykastrowane koty!!!!:no:no!!!

Spokojnie dziewczyny!Ja wzielam sobie spokojnie no-spe.Ide przygotowac stol do byc moze ostatniej kolacji we dwoje,wyciagne swieczki i rozloze pieknie lozeczko.Wyprowadze nawet wozek bo to jednak byc moze nasz ostatni taki wieczor :-D Nastepnie bedziemy sie baaardzo przytulac i...albo do szpitala albo spac!Takie plany na wieczor sa :-D

Jakby co to nie wylaczam komputera zeby w razie czego do Was w kazdej chwili napisac.Na moj gust Myszorka w szpitalu!Calusienki dzien sie nie odezwala!:tak:

reklama
kurcze - wlasnie nie wiem jak to z tymi poczatkami numerow bo od mojego taty zawsze przychodza smsy i siostry a od mamy nigdy nie dochodza. Sylka na razie nic nie dostlam:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry