reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

o rety! ale sliczne paznokcie.Ja nigdy nie mialam akryli ani tipsow- ciekawe jakie to uczucie? chyba bym sie nie przyzwyczaila.Ale slicznie pomalowane. Dla kontrastu wklejam moje- nie pomalowane ani nic nie wypielegnowane - heh kon by sie usmial.
Dzwonilam do P. bo ten szwagier mi jednak nie daje spokoju- i dowiedzialam sie chce przyleciec na 4 miesiace i ze drugi brat P. tez go nie przyjmie do siebie na mieszaknie i ze bedzie zmuszony sobie wynajac mieszaknie heheheh.

Załączniki

• paz.jpg
    paz.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Sylka dzieki za numer!Na pewno napisze jak juz do czegos dojdzie.Ja juz nawet planowalam zeby mezusia terroryzowac zeby sie do Was odezwal jakbym urodzila.Nakaz,ze ma zasiasc przed kompem i napisac to,co mu powiem.I komniec ;-)

Ja wcale nie jestem pewna czy Myszorka jednak mnie nie wyprzedzi bo ona sie w ogole dzisiaj nie odzywa.Ja nadal czekam.Skurczyki(bo przeciez skurczami tego nie nazwe) sa nadal rzadkie ale za to nieco dluzsze.Jesli ma sie to w takim tempie rokrecac to mnie sie wydaje jutrzejszy ranek najwczesniejszym realnym terminem wybrania sie do szpitala.Bo wczesniej naprawde nie ma co sie ruszac.

Pospalam sobie.A teraz ide zjesc lazanki od tesciowej,ktore sobie zarzyczylam bo za mna chodzily juz pare dni...Hehe :-D jeszcze zdaze sie kapuchy najesc :-D Chodza jeszcze za mna nalesniki z powidlami sliwkowymi...Ale jak pomysle,ze mam stac i przerzucac nalesniki przy kuczence to mnie sie wszystkiego odechciewa...Trudno.Do nalesnikow chyba w miare wczesnie bede mogla wrocic to troche wytrzymam.Tylko nie wiem jak tam powidla sliwkowe po porodzie?

Jak bede sie zbierac do szpitala to dam znac!I w ogole od czasu do czasu bede sie odzywac.Caly czas mi sie chce spac.Chyba magazynuje energie?Spanie i wymioty na przemian.Mezus jutro bierze wolne!Ja go na zadne morze nie puszcze!Mowy nie ma!

Forodo nie mam pojecia skąd mu sie wzieło ze 4 dni i nie herbata malinowa tylkoz liści malin.
Ja nie bardzo wierze, ze to bedzie 4 dni jakos zupełnie tego nie czuje ale wiadomo.

Esti- a mozesz zrobic zdj bo ciekawa jestem tych muszelek z brokatem. Ja uwielbialam dbac o pazurki i co 3 dzien mialam nowy kolor i ozdoby- teraz od jakis 2 tyg kompletnie mi przeszla ochota na zdobienie i wogole zajmowanie sie tym tematem.
A dzis kolo 6:30 p.m. jedziemy do pensylwani i bede dopiero w niedziele wieczorem- no przeciez ja umre z ciekawosci ktora z was juz tuli swoja dzidzie

Dostałam od koleżanki okropnego linka o aborcjach.............pokazana jest dziecko w 23 tygodniu ................i ktoś usunął ciąże!Okropieństwo.We Włoszech jest dopuszczalna właśnie do 23 tygodnia!To morderstwo!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zajebisty dzien!po prostu petarda!!!!!!!!!!!!, spalam do 11, chcialam potem zadzwonic do Lukiego-moj telefon sie nagle popsul:wściekła/y:Luki dzwoni i mowi,ze mam samochod w jajkach, jakis skur...porzucal sobie jajkami w samochod bo postawila na JEGO miejscu che dodac,ze to JEGO iejsce to jest pod moi domem i jak w miescie kazdy stawia gdzie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co za buractwo.
potem na poczcie znowu stoje w dluuugiej kolejce i jakis burak z przepita morda sie wpycha przede mna,ze on tu juz stal!!!!!nie wytrzymala ,zaczela sie drzec,ze jest cham i itp, jestem w 35tc ciazy blllaaaaaaaaaaabllllaaaaaaaaaaaaaaaaa:no::no::no::no::no::no:co za beznadziejny dzien!

Wstawię, ale dopiero w poniedziałek wieczorem, bo klisze trzeba wywołać;-)
Ja tez mam już torbę spakowaną, jutro zaczyna się 38 tydzień więc mogę już zacząc rodzić......................trzeba się nastawić psychicznie:happy2:

reklama
Do góry