reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam Was!;-);-);-)
wczoraj pisałyście o skurczach przypominających bóle okresowe, pod wieczór i przez noc męczyły mnie takie bóle ale oprócz tego nie miałam żadnyc objawów-żadnej wydzieliny i sączenia.:baffled::baffled::baffled:
Więc moje pytanie co to było!:confused::confused::confused:

trochę się zdenerwowałam:tak:

reklama
Czesc dziewczyny!

Myszorka gratulacje!Ale Ci zazdroszcze!

Machina urzedowo-papierkowo-rejestracyjna+pani rzeznik normalny na izbie przyjec i kilka innych czynnikow sprawily,ze cale skurcze ucichly,akcja sie cofnela i zakonczylam dzien wczorajszy z rozwarciem na 2 palce,saczacym sie czopem sluzowym wraz z odrobina wod plodowych i brakiem jakichkolwiek skurczy.Jak mi lekarz i polozna powiedzieli "mimochodem",ze jesli nic sie nie ruszy to zebym sie wypisala do domu ranona wlasne zyczenie postanowilam,ze nie chce tam byc ani chwili dluzej i wrocilam do domku.Ale nie mialam sily juz nic nikomu pisac tylko zmylam z siebie caly ten szpital i poszlam spac.Dzis od rana brak skurczy :-( Dziecko sie przestraszylo chyba...Zostalam przebadana wewnetrznie tyle razy i z taka delikatnoscia,ze na jej miejscu tez bym sie przestraszyla i zrezygnowala...

A dzis mi smutno.Myslalam,ze juz bede z moja coreczka...

Szczypawka, wiesz, ze jak byłam w szpitalu w 12 tyg. to była dziewczyna o 6 rano przyszła na IP, o 10 kazano iść jej do domu. Wróciła dnia nastepnego o 18:00 i urodziła o 22:00. Takrze kochana jeszcze wszystko przed Tobą, moze juz dzisiaj wieczorkiem bedziesz malenstwo tulić.
Sluchajcie a co z Myszorką, czy ktoraś wie??. Wczoraj przeczytałam, ze porod ok ale potem cos sie zaczeło dziac?? Kurcze ciągle o tym mysle, moze jakies newsy??

Myszorka wielkie gratulacje dla Ciebie i malenstwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja wczoraj mialam skurcze ale takie co 15 minut bylo ich ogolnie chyba tylko 5 a pozniej ustalo a moj maz sie wystraszyl i co chwile mnie pytal " masz skurcz" doprowadzalo mnie to do szalu , mialam ochote go zabic. jeszcze nie mialam spakowanej torby wiec maz powiedzial ze sam mnie spakuje bo jak zaczne rodzic to on ja tylko z szafy wyciagnie i bedziemy mogli jechac a ja mu na to ze mam jeszcze czas i ze sama sie spakuje, ale on sie uparl no i mnie spakowal i nawet dobrze mu to poszlo bo spakowal mi wszystkie potrzebne mi rzeczy normalnie jestem z niego dumna jednak facet jak sie wystraszy to potrafi sie postarac:-D

Szczypawko a dlaczego miałas sie wypisac na własne zadanie dlaczego nie chcieli sami wypisac do domu skoro wszysko dobrze. MNie dzis przeziebienie dopadło boli gardeło i mam stan podgoraczkowy i wogole jestem do dupy nie chce mi sie nic robic nie mam jeszcze nic na swieta zadnych prezentow i jakos nie mam do tego głowy w tym roku

Gratulację dla Myszorki!!!!

Wam dziewczyny, życzę udanego rozdwajania:tak:
no no już zaczynacie się sypać:-):-)

Pozdrawia kwietniówka masia i Leonek:happy2:

A mój facet postanowił wyjechać jutro w góry na 3 dni- zostawiając mi firmę na głowie, ciekawe jak dam sobie rade.Sama go wypychałam żeby jechal, ale kiedyś sobie przyżekliśmy ze nigdzie bez siebie nie pojedziemy, poprostu uwielbiam góry, narty, i jest mi przykro ze on może a ja nie.Dam rade, wkońcu na własne życzenia mam dzidziusia w brzuchu i liczyłam sie z tym ze wiele przyjemności mnie minie:(

czesc Kochane
MYSZORKA WIELKIE GRATULACJE!!!
ja tez chce juz swoje Malenstwo przy sobie....
dzis bylismy zamowic wozek... i wiecie co, jak wczesniejs ie upralam na xa to teraz juz sama nie wiem, niby go zamowilam, bo gondolka jest supcio, ale spacerowka najwyzej bedziena 2 latka- a jak pojedziemy gdzies na wakacje, to jak wozek wlozymy do bagaznika to nic wiecej sie nie zmiesci... wolalabym kupic sama wresje z gondolka ale nie wiem czy mozna- Sylka z tego co pamietam Ty tez bylas kiedys na kupnie xlandera- nie orientujesz sie czy da sie tak kupic?
dzis w nocy maly uciskal mi strsznie na dole i budzilam sie z mysla, ze sie zaczelo- hihihi....
a jesli chodzi o sprzatnie itp. to umnie totalna odwrotnosc, nic mi sie nie chce, moglabym lezec i nic nie robic caly dzien- tak mam 2 tydzien;/ az wstyd sie przyznac.... D powiedzial,zebym mu mowila co ma robic- hihihi juz go widze myjacego podloge....
od pon zamierzam tu przychodzic codziennie, zeby byc z Wami jak najdluzej... bo samej to zle, a z wami to milo i razniej....
sciskam Was goraco i zycze milego weekandu;-)

reklama
dzidzia-ja ostatnio kupiłam XA i na początku chciałam kupić tylko gondolkę i fotelik a spacerówkę na wiosnę. Ale niestety stelaż jest w komplecie ze spacerówką więc kupiłam cały zestaw.:tak:

Do góry