reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja na Sylwka idę do brata, ale nie wiem jak to będzie bo co chwile mam skurcze. Chyba zaserwuję sobie podwójną dawkę leków na wieczór. Ponieważ trzeba być już w pogotowiu to zaopatrzyliśmy sie z mężem w piwko bezalkoholowe:-D.
Ja też nie mogę spać:no:. Bolą mnie biodra, a do tego dzidzia jakoś tak się rusza , że boli jak cholera :baffled:- wkłada mi łapki gdzieś w pachwiny, mam wrażenie jakby chciała wystawić dołem rączkę i pomachać hihihi.
Właśnie robię sobie paznokietki na wieczór.
Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym 2008 Roku:tak:

reklama
Jeżeli chodzi o mikrodermabrazje...tylko diamentowa...i sprzet z Coherentu w rękach doświadczonej kosmetyczki. U nas w gabinecie na 4 kosmetyczki, tylko jedna z długoletnim doświadczeniem porządnie robi ten zabieg...

zszokowałaś mnie Albi,:szok::szok::szok:
ale wiem , że to tez już operują.:baffled:

a co do rozstępów to póki jeszcze są świeże to dobre kremy spokojnie sobie z tym poradzą i nie trzeba na to tak dużej kasy wykładać.
oczywiście jeśli chodzi o efekt to pewnie nie tak od razu ale pewnie na plaże na lato zdążycie:tak::tak:

Girly to adresy w Karkowie to Kapelanka 54 i Wielicka 259
Ja osobiście zakochana jestem w ciuszkach H&M i Zara, jak ktos ma dziewczynke albo oczekuje to ZARA ma najpiekniejsze ciuszki dla dziewczynek. Dla chłopców tez oczywiscie tez są super.

My sie z mężem usmialiśmy, ze impreze mamy jak 6 latki:
Ciasto, sałatka, ożerada, cola, herbata i coś jeszcze sobie na ciepło zrobimy haha. W barku tyle pysznosci np moja ukochana czarna wódka (do tego sok anasowy i nie ma nic pyszniejszego) a Marek ma ochote na Śliwowice ale nic z tego.

Albi... dziekuje za sklepiki, Tesco kapelanka jest koło mnie, byłam tam może z 5 razy przez tyle lat trwania tego Hipermarketu:-p...tak go lubie...ale nigdy nie widziałam tam nic ładnego dla dzieci :-(...co do Zary i H&M to wszytsko galeria Krakowska, której nie lubie....jak wiosną nie będe miała co robić to z małym pojade na łowy...póki co zrobie podstawowe zakuy na Allegro... bo widziałam ładne rzeczy z early daysa i Mothercare :-)

Co do mikro to masz racje Sylk_a...wykonuje sie ten zabieg na rózne części ciała, ale z doborem odpowiedniej głowicy diamentowej w stosunku do opracowywanego obszaru ciała czy twarzy. Według mnie dobrze wykonany zabieg...naprawde daje świetne rezultaty...można łaczyć taki zabieg z kwasami np. Medidermy (raczej dermatolog lub kosmetyczka z min. 5 letnim stażem) - sprawdza sie wspaniale przy blizach potrądzikowych, rozstępach, przebarwieniach... Nalezy jednak pamietać, iż rozstępów teoretycznie nie da się zlikwidować... teoretycznie bo nie wiem jak jest z tymi laserami...

reklama
Do góry