Anja78
matka superstar
ja po moim moge w nocy walcem jezdzic, nic go nie jest w stanie obudzic , zastraszylam go ,ze kiedys rzuce w niego brudna, zakupczona pielucha w twarz jak bedzie spal a dzidzia krzyczec, pewnie nawet to go nie wzruszy
dzis w nocy po przytulankach mialam skurcze jak na @, powiedzialam,ze mam skurcze, odpowiedzial mi "TAK TAK" zaraz wstane i dalej kimal- swietnie jak w rekalmie ERY!

EWCIA GRATULACJE!!!!
Dziuba! wlasnie wrocilam z Zaspy, bylam na kw u z-ca ordynatora, tam sa tak wszyscy mili i sympatyczni traktuja Cie super indywidualnie jakbys byla jedna w ciazy na tydzien. Jestem naprawde pod wrazeniem, w czwartek spotyka sie ze swoja polozna obgadac co i jak na porod.

dzis w nocy po przytulankach mialam skurcze jak na @, powiedzialam,ze mam skurcze, odpowiedzial mi "TAK TAK" zaraz wstane i dalej kimal- swietnie jak w rekalmie ERY!

EWCIA GRATULACJE!!!!
Dziuba! wlasnie wrocilam z Zaspy, bylam na kw u z-ca ordynatora, tam sa tak wszyscy mili i sympatyczni traktuja Cie super indywidualnie jakbys byla jedna w ciazy na tydzien. Jestem naprawde pod wrazeniem, w czwartek spotyka sie ze swoja polozna obgadac co i jak na porod.
ja chode prywatnie do dr.W z klinicznej i na Zaspie sie pytali czemu nie chce rodzic na Klinicznej ,powiedzialam,ze tam mnie nikt nie zapraszal a dr sie ucieszyl,ze ide na Zaspe wiec juz nie bede go unieszczesliwiac pokazujac swoja porodowa paszcze
hehehe,
!
Mam nadzieję, że nie będzie to konieczne...