reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ostatnio śniłam się mojej koleżance, że byłam morderczynią i chciałam ją zabić.....ona mnie poprosila w tym śnie czy mogę ją jutro zabić i się zgodziłam........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzisiaj polozna w szpitalu powiedziala,ze moglabym dorabiac w reklamie ciazy taki ladny brzuszek, milo mi sie zrobilo i chociaz juz ciezko to bedzie mi go brakowalo, domku Nadii, kopniaczkow etc.
Lukasz mnie pociesza,ze znajac moje "skrupulatne" wyliczenia szybko doczekam sie brzuszka nr2:-D

ale Cie na sentymenty wzięło!! my za szybko nie planujemy drugiego brzunia, teraz będziemy się dorabiać własnych czterech kątów, a potem pomyślimy o następnej dzidzi...

Anja- walizeczka piekna!
ciekawe jak my sie przyzwyczaimy od nowa do plaskich brzuchow i do tego ze nie trzeba dzwigac przed soba tego slodkiego bagazu?
ja wczoraj jak szlam ulica i patrzylam na swoje odbicie w szybach- to najpierw widzialam brzuch, potem dlugo, dlugo nic i dopiero reszta mnie.
Wogole to mam taki ucisk na zolodek ze mi sie chce wymiotowac non stop. I dzis znowu mam rozwalona psychike- chce mi sie plakac- ale nie wiem sama dlaczego?

Dziuba,masz 23 lata wiec spokojnie mozesz sobie poczekac z brzuszkiem nr 2:blink:
ja za 2tyg koncze 30 lat wiec baby nr2 "planujemy" za jakies 2.5 roku, potem moze jeszcze jedno hu nols? jestesmy wyszaleni, wypilismy hektality piwa i wina, skonczone studia i pelna stabilizacja, no prawie pelna bo nie mamy papierka...narazie jest nam dobrze na kocia lape:-Dmamy duza chate i wypadaloby ja jakos zapelnic:-)

reklama
Hehe, ja w przewidzianym scenariuszu kończyłabym studia z 2jką dzieci w zestawie :-D I wkońcu będę mogła jak zwyczajny biały człowiek wrócić do pracy... :]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry