Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ostatnio śniłam się mojej koleżance, że byłam morderczynią i chciałam ją zabić.....ona mnie poprosila w tym śnie czy mogę ją jutro zabić i się zgodziłam........
dzisiaj polozna w szpitalu powiedziala,ze moglabym dorabiac w reklamie ciazy taki ladny brzuszek, milo mi sie zrobilo i chociaz juz ciezko to bedzie mi go brakowalo, domku Nadii, kopniaczkow etc.
Lukasz mnie pociesza,ze znajac moje "skrupulatne" wyliczenia szybko doczekam sie brzuszka nr2
ale Cie na sentymenty wzięło!! my za szybko nie planujemy drugiego brzunia, teraz będziemy się dorabiać własnych czterech kątów, a potem pomyślimy o następnej dzidzi...
Anja- walizeczka piekna!
ciekawe jak my sie przyzwyczaimy od nowa do plaskich brzuchow i do tego ze nie trzeba dzwigac przed soba tego slodkiego bagazu?
ja wczoraj jak szlam ulica i patrzylam na swoje odbicie w szybach- to najpierw widzialam brzuch, potem dlugo, dlugo nic i dopiero reszta mnie.
Wogole to mam taki ucisk na zolodek ze mi sie chce wymiotowac non stop. I dzis znowu mam rozwalona psychike- chce mi sie plakac- ale nie wiem sama dlaczego?
Dziuba,masz 23 lata wiec spokojnie mozesz sobie poczekac z brzuszkiem nr 2
ja za 2tyg koncze 30 lat wiec baby nr2 "planujemy" za jakies 2.5 roku, potem moze jeszcze jedno hu nols? jestesmy wyszaleni, wypilismy hektality piwa i wina, skonczone studia i pelna stabilizacja, no prawie pelna bo nie mamy papierka...narazie jest nam dobrze na kocia lapemamy duza chate i wypadaloby ja jakos zapelnic:-)
Hehe, ja w przewidzianym scenariuszu kończyłabym studia z 2jką dzieci w zestawie I wkońcu będę mogła jak zwyczajny biały człowiek wrócić do pracy... :]