reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
My na szczęście z ciemieniucha nie mamy problemu
Oliś marudny strasznie...tak go ząbki męczą.kupiłam mu żel i troszkę lepiej a na noc dam czopka, bo można tylko 2 razy na dobę Viburcol stosować
A dziąsełka to ma aż mocno czerwone mocno i rozpulchnione bardzo,tylko delikatnie dotknę to wrzeszczy:-(

kurcze Esti ciezkie czasy Cie czekają, wszystkie przez to przejdziemy prędzej czy później, mojej malej chyba jeszcze nie przeszkadzają dziąselka bo nie płacze chociaż ślini sie potwornie i ma rączki w buzi

czesc Kochane:-)
kurde nie jestem w stanie Was doczytac.....
Esti wspolczuje-zabkowanie...eh....
Asia Julek tez tak mi robi, ale po 5 min zasypia, biore na raczki lulam i zasypia....
jestem na chwilke, bo mam do Was pytanie, czy Wasze maluchy robia Wam cos takiego: nie chca wogole jesc, Julek od tyg je co 5, 6 h a jest glodny bo widze... karmilam Go nanem,a dzis sie juz wkurzylam i kupilam bebilon- zjadl w sekundzie- ide jutro prywatnie do lekarza... ale mam ndzieje,ze znudzil sie Mu smak....

mam nadzieje,ze nie bedzie zadnych marudzen spowodowanych zmiana mleka....

Załączniki

• IMG_2024.jpg
    IMG_2024.jpg
    161,1 KB · Wyświetleń: 35
Esti jak Oliś bedzie dawał popalic z zabkami to na dziaselka daj Mu troche nurofenu syrop- usmierza bol:)
jULEK JA WYZJE NA ZDJECIU WADC TYLKO BY SIEDZIAL

reklama
a mam pytanie, co z naszym spotkaniem Dziewuszki? planujemy cos? a moze juz cos planowalyscie tylko ja nie dotycztalam... Pumi kiedy przlatujesz do Polski??

Do góry