reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Prawdopodobieństwo Rych trzech zespołów wynikających z 3 dodatkowego chromosomu - downa edwardsa i patau ( w tej kolejności )

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1436202811.132265.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436202811.132265.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436202811.132265.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 77
Haha wracając do dzisiejszego czy tam wczorajszego tematu "nie myślenia" czy też "ciążowego mózgu", a może raczej jego braku, to właśnie dałam sobie prawo rozpakować mój ostatni ślubny prezent, którego przez te półtora roku bałam się dotknąć i do niego zajrzeć to taka mini wyprawka dla dziecka w formie tortu z pampersów i rożnych gadżetów m.in z niebieskiego termometra żyrafy, myślę sobie super, dzidziusia przegrzać nie można nie będę musiała już kupować, i jakież jest moje zdziwienie kiedy czytam oznaczenie na termometrze, które zaczyna się od 0 stopni i w górę przy 30 jest smutna buźka, a przy 37 uśmiechnięta i napis OK! Tak więc przez następne dobre 40 min zadaję sobie pytanie "jak żyć?" 37 stopni w pokoji? Wtedy wchodzi mój mąż i mówi " o, ale masz fajny termometr do wody" do wody?- pytam, " no tak do kąpania bobasa są takie specjalnie". Wiele mi to wyjaśniło ;-)

Green_parsley prezent bardzo przydatny dostalas :)

Gdzies tu przewinal sie watek pracy ostatnio. Jest tu jakas styczniowka ktora pracuje na umowe zlecenie?

Mysiaka tez o to chcialam spytac Ja pracuję na umowie zleceniu i od maja opłacam dodatkowe składki chorobowe. Pytałam w Zusie i twierdzili ze ma mi to umozliwic branie zwolnienia i macierzynskiego. Tylko pytanie ile bede dostawac kasy. Mam nadzieje ze cała pensję:eek:

Na razie mam plan pracowac do połowy grudnia, potem juz pewnie sie za kierownica nie zmieszcze bo mam zawsze na koncu olbrzymi brzuch ( dzieciaki sie rodza 4,5 kilogramowe ;-)) No i macierzynskim chce byc tylko obowiazkowe 14 tygodni ale zobaczymy co bedzie.

reklama
Studia dzienne i dlatego ulotki i praca w ksiegarni na zmiane (pol godz tu, pol tu) Z koncem lipca chce rezygnowac z pracy bo to tego nie warte.

Do góry