reklama
Kochana,Ja myślałam, że to chodzi o jakąś moją tętnicę, która doprowadza krew w macicy, a to jest tętnica dziecka? Jak moja to sie w ogóle tym nie martwiłam, ale jeżeli dziecka to niedobrze. Na szczęście 14 września mam wizyte u gina prowadzącego to wypytam o co chodzi.
mowa jest o Twojej tetnicy. Macica jest mocno unaczyniona
Joa.Le
Fanka BB :)
dziękiKochana,
mowa jest o Twojej tetnicy. Macica jest mocno unaczyniona
Innabajka
Ja myślałam, że to chodzi o jakąś moją tętnicę, która doprowadza krew w macicy, a to jest tętnica dziecka? Jak moja to sie w ogóle tym nie martwiłam, ale jeżeli dziecka to niedobrze. Na szczęście 14 września mam wizyte u gina prowadzącego to wypytam o co chodzi.
Też mi sie wydawało że to twoje ale co twoje to i dziecka
Innabajka
I tak wracając do porad budowlanych, my zaglądamy tu :
https://www.youtube.com/user/mariobudowlaniec :-)
https://www.youtube.com/user/mariobudowlaniec :-)
Innabajka
Czytałam że niektóre z Was kompletują wyprawkę, tez zaczynam działać i zastanawiam się nad kombinezonem są różne typowe do pasów, zwykłe i pewnie milion innych co Wy kupujecie?
Ja mam pare kombinezonow, jak skoncze remont i bede ukladac ciuszki to wrzuce fotki. Mam z nozkami i bez ale chyba tylko taki do wozka a nie do pasow
Ja mam pare kombinezonow, jak skoncze remont i bede ukladac ciuszki to wrzuce fotki. Mam z nozkami i bez ale chyba tylko taki do wozka a nie do pasow
W taki razie czekam na foty
Emenems to jak chciałas fotelik z firmy co produkuje tylko foteliki to wtopilas bo cybex ma również wózki. Swoją droga super są no ale szkoda mi tyle kasy na wózek dawać.
No tak mi małżonek tłumaczył
reklama
green_parsley