reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
maja - no to ja podobnie, bo odkładałam sobie kasę przez jakiś czas właśnie żeby teraz zamówić hurtem :) raty tylko w drugą stronę hehe.

Kalogr - pampersów jedynek kupuję paczkę najmniejszą, bo w razie czego więcej będę miała od sąsiadki, która urodziła przed chwilą. Dwójek kupię tylko jedną lub dwie paczki - zależy od promocji bo czasem jest więcej za podobną cenę :yes:
Nie zamierzam robić zapasów hurtowych bo czasem któreś pampki nie pasują mamie albo uczulają dziecko, szkoda wyrzucać a niestety przewidzieć się nie da.

Jeśli chodzi o firmę to ja kupuję Dady a od sąsiadki dostanę Pampersy i wtedy też sprawdzę co będzie pasować :) Dwójki kupię też Dady, jakoś u nas wszystkie znajome ich używają i bardzo chwalą. I tak dziecko wybierze po swojemu ;D

Wróciłam z miasta - udało mi się pozałatwiać większość spraw, jestem mega zadowolona bo z urzędami to różnie bywa :yes:
Jeszcze tylko zostaje mi zmienić lekarza rodzinnego ale to już z mężem muszę.

Czy któraś z Was używała organizera na wózek? Takiego zawieszanego nad torbą:
2931_inset.jpg

Bo mam okazję odkupić taki od znajomej za symboliczne winko :) i się zastanawiam, bo u mnie w wózku torba wisi dość nisko i nie ma bocznych kieszonek a jednak fajnie byłoby mieć pod ręką chociażby telefon czy pomadkę ochronną.

Załączniki

• 2931_inset.jpg
    2931_inset.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 59
Ja mam paczkę pampersów 2 z promocji. 144 sztuki. Do szpitala kupię jeszcze małą paczkę 1 lub 2 zależy jak młody będzie rósł.

Inis jak masz okazję to bierz! Zawsze jakieś bibeloty pod ręką będą. Choćby smoczek czy picie.

Ostatnia edycja:
nie no laski ja wiem ze to od orgazmu ale wez wytlumacz chlopu ze to nic groznego dopoki nie boli. misja niemozliwa :p

Kombinezon - mam 0-3m
Czapka 0-3 (pyszczek bobra ;))
Pieluszki Newborn Babydream a pozniej tez Babydream ale 1. a zobaczymy ile w ogole mlody bedzie wazyl.

Do kupienia mi zostaly higieniczne rzeczy do szpitala i dla Michalka kosmetyki bo limit w tym miesiacu wyczerpalam juz.

Hej dziewczyny, ja dziś już zakończyłam szkołę rodzenia, troszkę przykro mi bo naprawdę fajnie tam się czułam :-(
Jeśli chodzi o pampersy to tylko pampers mam dwie paczki dwójek i dwie trójek po Patce i starczy na początek, poza tym tak jak dziewczyny mówią zawsze są promocje na nie w sklepach to nie ma co chomikować, wojna nam nie grozi ;-)
Właśnie wróciliśmy z grobów i wreszcie mogę usiąść
A i jeszcze się pochwalę w końcu skończyłam prasować ciuszki te co poprałam

Załączniki

• 1446489021338.jpg
    1446489021338.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 63
no ja też kupiłam małą paczkę dady jedynek, ale nie wiedziałam własnie czy nie za mało albo cos. Ale skoro tak mówicie, to na razie zostane przy tym :)

Ja mam jednorazowe i wrzme jakies stare duze sparciale gacie z biedry ktore stosuje przy obfitych miesiaczkach :D
Jako ze nigdy nie rodziłam to zielona w temacie jestem :)

reklama
Do góry