reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
moze tez zrobie jakies zdjecie brzuszkowe. nie robilam do tej pory. A w ogole to planujecie specjalne brzuszkowe i pozniej noworodkowe sesje zdjeciowe?

Wiem ze wiekszosc z Was juz po. Ale pochwale sie ze udalo mi sie zapisac do fajnej szkoly rodzenia i zaczynamy juz jutro. Tak jakby dla nas specjalnie zwolnilo sie miejsce :)

To macie i foto bliźniaków :p ImageUploadedByForum BabyBoom1446547019.756691.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1446547019.756691.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1446547019.756691.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 67
Zmiana ja też dopiero zaczynam szkole rodzenia, dziś drugie zajęcia.

Co do sesji to brzuszkowej nie robie a na noworodkowa wstępnie wpisałam Zosie na zasadzie, brzydko mówiąc, ja daje dziecko do warsztatów foto a w zamian darmowa sesja ;) ale zobaczymy co wyjdzie bo ważny jest termin

Emenems- dzięki hahah :D ale wydaje mi się, że ty wyglądasz dużo zgrabniej :D

Co do sesji, ja chciałabym i brzuszkową i noworodkową :D Ale wyjdzie w praniu :)

Ja miałam nie robić sesji w ciąży ale dostałam voucher w prezencie od fotografa który był na naszym ślubie i pewnie w tym miesiącu ja zrobimy :) Ja mała będzie na świecie to też na pewno zrobię.

Ja nie robię bo mnie brzuch jakoś nie podnieca :D w sensie takim ze zrobię chłopakom jak troszkę podrosną ok 3-6 miesiąca a brzuszkowa to tak nie bardzo dla mnie atrakcyjna jest ;)

zmiana - nie jesteś sama, my szkole rodzenia zaczynamy pojutrze :) tez fartem udało się zapisac.

Ja dziś mam kiepski dzień niestety, nocka w plecy i wymioty dały popalić :(

Ja to śpie praktycznie jak kamień, jedynie co to budzę sie, żeby iść do wc :) ja się właśnie zastanawiam nad tą szkołą rodzenia, ale chyba coś późno już ;/

reklama
Kalogr zadzwon do szkol i popytaj. Ja wybrałam szkołę, ale okazało się że najwcześniejszy termin rozpoczęcia to 24.11. więc dla mnie byłby to 31.5 tyg - 35 tyg i powiedzieli mi, że spokojne to nie jest za późno. Teraz zauważyłam, że zwolniło się miejsce na wcześniejszą grupę i się przepisałam. Próbuj jeśli czujesz się dobrze.

Do góry