reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
O kurcze jaka nowina :-o a kto jeszcze któraś urodziła???
Ja będę wiedzieć we wtorek kiedy to nastąpi, już nie mogę się doczekać ;-)
Ja też jeszcze nie kupiłam tej kołyski, nie mam śpiworka do wózka i rzeczy do szpitala

Mysiaka gratuluje, trzymam kciuki zeby dziecie szybko roslo a Ty doszla do siebie. Jak bedziesz na silach napisz co i jak a tymczasem odpoczywaj. Rzeczy sie szybko zorganizuja, nie martw sie tym.

Chwile sie nie odzywalam bo dopadlo mnie podle przeziebienie i trzyma prawie do teraz czyli juz tydzien prawie. na szczescie czuje ze jest w odwrocie, ale wciaz troche kaszle, smarkam i slaba jestem. Internistka miala oczy okraglutkie jak jej powiedzialam ze jeszcze pracuje i polecila isc do gin po zwolnienie bo to juz nie czas na prace. Taka mloda mama 2-latka i tak poradzila z wlasnego doswiadczenia.
w podzialek mam usg III trym :) Bede tez robic badania no i w piatek grzecznie do mojej lekarki.

Mysiaka i ode mnie gratulacje! Tak się wlasnie zastanawialam co u Ciebie bo kilka dni temu pisalas ze trafilas do szpitala... No nic trzymam kciuki i daj znac co u Was jak bedziesz sie czuła na siłach.

Tak. Tesciowa z nim wlasnie sa na zakupach..
Kas88 krwawilam od pon w srode przestalam a w czwartek skurcze krzyzowe coraz wieksze rozwarcie i decyzja o cc.
Czuje sie w sumie ok nawet. Ciagle pod kroplowkami jestem.. I nie moge wstawac.. Wiec nie wiem co z malym nawet

Mysiaka wszystko będzie dobrze ;) a powiedz czy na wizycie u ginekologa przed pójściem do szpitala on podejrzewał ze coś nie tak?

reklama
Do góry