reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja z małym spałam przez pierwsze dwa miesiące. Po prostu nie chciało mi się wstawać i odkładać go milion razy. Jak skończył dwa miesiące, zaczął spać do 5-6 i dopiero wtedy biorę go do siebie i tak cycując dosypiamy do rana ;)
Wychodzi mi z waszych postów, że mój syn jest najmniejszy... Trudno się mówi:p za to mam mniej do noszenia.
Tusiaczek ciesz się kobito ja już chodzę jak staruszka a co będzie dalej?!

Dziś też biorę małego do wyrka, może rzeczywiście samotny w tym łóżeczku?:)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trochę dziecinne zachowanie co po niektórych mam , normalnie zapytać sie nie można bo zaraz docinki , Hahaha . Beti ja z małym spałam do 2 miesiąca ale teraz woli sam bo sie rozpycha i budzi sie jak sie ruszymy w dzień śpi ze mną musi mnie widzieć jak usypia :-) ale i tak łóżeczko mam koło głowy cały czas słucham jak oddycha :-)
Niuniolek jakie docinki? coś przeoczylam chyba..:(

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

3,5 roku. Na szczęście już chodzi sama ;p ale jak nieraz ją trzeba zbierać z chodnika bo ma focha to dramat ;) im mniej kg do noszenia tym lepiej :)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry