reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja cały czas jestem Rafał w nocy biegunka dziś 38,8 temperatura , po tych szczepionkach ale nie wiem czy mam sie martwić czy samo przejdzie bo on taki smutny wyraz twarzy ma i śpi ciagle czytałam ze przechodzi po 2-3 dniach no niby dziś jest drugi .. Zobaczymy

To jak spada to ok. Ja bym obserwowała bez paniki póki co. Możesz też spróbować kąpieli o 2stopnie niższej od temperatury ciała. I chłodnych okładów na nadgarstki i łydki.

O dzięki właśnie maz mówił żebym podpytała i poczytala co robić .. Boje sie ze może mu wrócić .. Zobaczymy narazie sobie śpi sprawdzę mu pozniej jak sie obudzi , ale dobrze ze apetyt ma :-)

reklama
Wiem beti o czym mówisz ja mam podobnie ... Mój mąż pracuje na 3 zmiany 7 dni w tygodniu ciagle go nie ma jak ma 1 zmianę wychodzi o 4.30 wraca o 16.30 na druga zmianę wychodzi o 12.30 wraca o 00.00 na 3 zmianę wychodzi o 20.30 wraca po 7 i idzie spać ... Ale rozważamy to aby zmienił prace bo tez go to meczy mi samej tez cieżko ... :-( ale musimy dać radę

Do góry