reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tusiaczek dziekuje ;) o Zawitkowskim sie dowiedzialam troche za pozno. Poza tym na szkole rodzenia tez powinni wieksza wage przywiazywac do pielegnacji niemowlat w sensie podnoszenia, noszenia a nie gadka ze matka swojemu dziecku krzywdy nie zrobi. Ja sobie nawet nie zdawalam sprawy ze to takie wazne, no nic mam nadzieje ze krzywdy mojemu malemu nie zrobilam

A co do tego odchylenia, to jeśli napięcie masz wykluczone, to ja bym nosiła przodem do świata. Jest lepsze podparcie dla kręgosłupa i pozycja na zabke.

Bylismy dzis u chirurga. Na szczescie juz ostatni raz :) mamy pokazac sie jak skinczy rok :) takze juz dwoch lekarzy mniej :) okulista i chirurg.
Jutro do psychologa z Kacprem (nie wiem po co skoro nie mowi) a w pon na szczepienie :/

Kasia to jak to u Was jest z tymi bioderkami jest, że teraz idziecie? Bo u nas pierwsze usg jeszcze w szpitalu po urodzeniu, drugie około 6 tygodnia, potem po pół roku i około roku.

reklama
Do góry