reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Moja też leży na brzuchu za karę. Nawet 3 minut nie zniesie :)

Myśmy mieli fajna książeczkę właśnie z guzikami z boku z odglosami zwierząt a w środku zdjęcia zwierząt. Jak robi kura? Jak robi piesek itd. U nas to był hit a kosztowała 25zł.

reklama
Moja tez nie lubi na brzuszku:no2: 3 minut chyba nie wytrzymuje.. Jak ja zabawiam grzechotkami to chwile dluzej ale zadna to dla niej przyjemnosc:dry: Narazie nie probuje sie przekrecac tylko pupe zrywa do gory:-p

Nie powiedziałabym że Michał lubi. Nie protestuje. Zazwyczaj zbiera się do raczkowania ale sierota nie ogarnia jeszcze że trzeba coś więcej niż oprzeć się na rękach ;) hahahaha

Moj lubi... chyba ;) ale tez nie mial wyjscia musial polubic bo czesto mial problemy z brzuszkiem wiec byl bardzo czesto kladziony. No i sie martwilam ze nie chce sie na boki przerzucac, ale od wczoraj juz to robi :)

Mój dziś spał 3 razy po 20 minutek z czego raz na mnie więc jestem dziś w kompletnej rozsypce. Właśnie jem późny obiad, mąż mi chinczyka przywiózł[emoji1] nie ma lekko, ale chorutki bidaczek potrzebuje dużo czułości.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maja jak chcesz z tą kaszką. Obojętnie czy to kaszka jabłko czy kleik. Cokolwiek innego niż mleko (poza lekami) to rozszerzanie diety. A producent napisze na opakowaniu co chce, bo to w jego interesie.

Do góry