reklama
inis
Fanka BB :)
Martusia pięknie! Brawo! [emoji4] widać że silny chłopak.
Moja też dupke podnosi ale jeszcze nie wpadła na to, żeby jednocześnie się na rękach podnieść - i ma zad w górze a twarzą ora pole [emoji23] [emoji23] mój pies tak robi na śniegu [emoji23]
Moja też dupke podnosi ale jeszcze nie wpadła na to, żeby jednocześnie się na rękach podnieść - i ma zad w górze a twarzą ora pole [emoji23] [emoji23] mój pies tak robi na śniegu [emoji23]
Tusiaczek2402
Moderatorka
Beti mogę żyć bez wielu rzeczy ale nie bez czekolady. Eh...
Zrobiłam sobie zielonego drinka w ramach pokuty. Mogę poczęstować ;-)
Mniam 
Zrobiłam sobie zielonego drinka w ramach pokuty. Mogę poczęstować ;-)

Mniam 
askw12
Martusia gratulacje dla młodego silny chłop
Gdzie tam mojej damie do tego, ona narazie poprzestała na trzech obrotach
Też jestem podłamana bo pokłociłam sie z siostrą i jeszcze z matką sie pokłoce. I wszystko oczywiście wyszło moja wina
Też jestem podłamana bo pokłociłam sie z siostrą i jeszcze z matką sie pokłoce. I wszystko oczywiście wyszło moja wina
*martusia*
Beti Misiek ma 5 czerwca 5 miesięcy 
Sama jestem w szoku ze on już taki wyrywny
Moje słabości to czekolada, cola, karmi
matka polka alkoholiczka hahaha 
Mnie matka tak irytuje swoim zachowaniem i tym że usilnie chce zniszczyć mi życie i małżeństwo ze czuje się autentycznie jak taki mały robak już polzywy, do odbicia. Ma też dobre momenty ale to trwa krótko. Nie wiem co ja jej zrobiłam takiego... może to że urodziła mnie jak miała 16lat. Kiedyś jej odpysknelam że mogła usunąć to by nie było problemu...
Sama jestem w szoku ze on już taki wyrywny
Moje słabości to czekolada, cola, karmi
Mnie matka tak irytuje swoim zachowaniem i tym że usilnie chce zniszczyć mi życie i małżeństwo ze czuje się autentycznie jak taki mały robak już polzywy, do odbicia. Ma też dobre momenty ale to trwa krótko. Nie wiem co ja jej zrobiłam takiego... może to że urodziła mnie jak miała 16lat. Kiedyś jej odpysknelam że mogła usunąć to by nie było problemu...
karolask87
Moderatorka
Dziewczyny widzę same pyszności
Ja ogólnie nie przepadam za słodyczami, ale jak się okres zbliża to nie ma zmiłuj 
Tak czytając was wyciągam następujące wnioski:
Minus życia za granicą-zero rąk do pomocy i ogarnianie wszystkiego samemu...
Plus-zero wtrącania się i święty spokój
A i jaki super kontakt mam z siostrami, zero kłótni przez te 3 lata
bo jak się już widzimy to nawet nie ma kiedy haha
Tak czytając was wyciągam następujące wnioski:
Minus życia za granicą-zero rąk do pomocy i ogarnianie wszystkiego samemu...
Plus-zero wtrącania się i święty spokój
karolask87
Moderatorka
Czy wasze maluchy też się tak głośno drą?? Jezu policja mi tu nie bawem zapuka jak ona tak będzie krzyczeć. Aaaaaaa! I jeszcze jakieś dziwne piski. Jak by ją ze skóry obdzierali i się śmieje z tego cfaniara...
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Karola ja tam u Was inny plus widzę, tańsze chusty ;D
My mieszkamy w Pl ale od rodziny 400 km i te same minusy widzę, co prawda często nieraz przyjeżdżają ale brakuje kogoś kto na chwilę by wpadł żeby w spokoju zrobić zakupy czy obiad
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
My mieszkamy w Pl ale od rodziny 400 km i te same minusy widzę, co prawda często nieraz przyjeżdżają ale brakuje kogoś kto na chwilę by wpadł żeby w spokoju zrobić zakupy czy obiad
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
karolask87
Moderatorka
Ojjj tańsze, ja za swojego Didka tylko 50€ zapłaciłam 
Tylko życie drogie jak diabli...ale coś za coś...
Tylko życie drogie jak diabli...ale coś za coś...
reklama
*martusia*
Tak Michał jak zacznie się drzec na zabawki to masakra albo jak ma gryzak. Teraz bawią się skrzynka na narzędzia starszego tzn Michał je skrzynke chociaż wziął sobie teraz klucz francuski