reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witaj Agusia. Widzę ten sam rocznik, ale masz już jedną pociechę. Czy tylko ja się tak późno za pierwsze dziecko zabrałam ? :)
Nie jesteś sama ja rocznik 85 i też dopiero pierwsze i w sumie z przypadku a nie ze starań :-) :) i gdyby nie to to pewnie jeszcze ze 2 lata bym poczekała, ale już się oswoiłam z tą myślą i jest super:)

Brzusio trzymaj się i daj znać jak będziesz coś wiedzieć
Maryqska miłego spanka:happy:

A Wam dziewczyny miłej i spokojnej soboty:-) :)

reklama
Olivka masz racje! Test Pappa to tylko statystyka ktora niestety sie potwierdzila[emoji53]
Wiec ja mam przeslanki do tego by robic to badanie i zrobie.

BabyWow dokladnie samym testem niemozna sie sugerowac, tent test i usg daje obraz czegos....wtedy jesli sa przeslanki i kobieta sie zdecyduje to aminopunkcja lub inne podobne badania.

Brzusio trzymaj sie tam dzielnie kobietko! Napewno dzidzius ma sie dobrze[emoji4]
Daj znac po usg!

Agusia witamy[emoji4]

Nutka to fajny wekeend bedzie miec[emoji4] jeszcze tyle rodzin!
My mamy domek nad jeziorem ale niewiem czy pojedziwmy, najgorzej sie ruszyc, tam tez trzeba troszke posprzatac...bo dzis znow zapowiada sie upal[emoji4]
Dobrze ze basen kolo domu mamy to mloda mam spokoj[emoji4]

HappyBabyMama ja mam genetyczne 15lipca wiec blisko siebie

Marlena spokojnego weekendu a pn niech przyniesie dobre wiadomości
Brzusio oby Cię przwbadali w tym szpitalu. Choć z tego co pamiętam to weekend w szpitalu często jest martwy i dopiero w pn się coś za czyna dziać
Ja dziś leniuchuje, dobru obiad, mecz.. i byle do wt do usg :))

Ja jeszcze dzisiaj w pracy dopiero jutro mogę sobie odpocząć ..
I Mam zamiar przelezec cały dzień gdzies nad wodą ale mój M nie chce się zgodzić bo od wczoraj to jak jajko mnie traktuje .. Och ci faceci :)

Brzusio powodzonka życze tobie :* Oby zrobili ci szybko te badania i szybko cie wypuscili :)

Nie jesteś sama ja rocznik 85 i też dopiero pierwsze i w sumie z przypadku a nie ze starań :-) :) i gdyby nie to to pewnie jeszcze ze 2 lata bym poczekała, ale już się oswoiłam z tą myślą i jest super:)

Brzusio trzymaj się i daj znać jak będziesz coś wiedzieć
Maryqska miłego spanka:happy:

A Wam dziewczyny miłej i spokojnej soboty:-) :)
Ja tez 85:happy:
Zastanawiam sie czy ja tu jestem najstarsza???[emoji33][emoji33][emoji33]
80

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam kolezanke w ciazy termin ma na wrzesień rocznik 79:happy:

Brzusio, pisz jak tam. Kiepsko spedzac weekend w szpitalu, ale moze jednak dzis Cie puszcza jak nic nie znajda:happy:

My plazujemy nad Swidrem, szkoda tylko, ze cos wody w rzece malo:-D

A czujecie juz cos w brzuchach jakies laskotanie albo cos ja drugi dzien takie cos dziwnego, ale to pewnie jelita :happy:

Ostatnia edycja:
olivka 11 tc to troche wczesnie jak na pierwsze ruchy, ale kto to wie ; )
ja za pierwszym razem chyb akolo 16tc poczulam, a teraz moze bedzie wczesniej? bo wszystko juz dobrze porozciagane ; )
ale uczucie rzeczywiscie cudowne... czekam tez na nie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry