maryqska
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje wizyt
)
Ja odliczam, jeszcze 6 dni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja odliczam, jeszcze 6 dni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czucie ruchów dziecka to dopiero musi być czadKamag, wrzuć przepis na syropek.
Julia, a konsultowałaś ten detektor z lekarzem? Czy to jeszcze nie za wcześnie na używanie?
Kopniaki są lepsze. Ja, jak nie czułam ruchów w nocy jak wstawałam do wc to pukałam do synka. Zazwyczaj mi odpowiadał. Już przed porodem troszkę dłuzej mi to zajęło i zaczęłam się denerwować, ale on wtedy tez spał i po chwili dopiero zaczął odpowiadać ;-) musiałam go obudzić.
Mam ten sam problem, 10 lat różnicy I mnóstwo zmiam.Za jakiś czas będę się musiala was doradzić o srodki higieniczne dla malucha bo z tego co was czytam to wszystko się przez te 12 lat pozmienialoJa moje córki po kąpieli smarowałam oliwką, a doczytałam się że wy jakiś nawilżających plynow do wody dolewacie, nie ukrywam ze to bardzo wygodna koncepcja. No i po przewijaniu za każdym razem smarowałam córką pupcie sudo kremem i bylam z niego bardzo zadowolona. A teraz się doczytuje że stosuje się go doraźnie i że ma własciwosci wysuszające. I nie wiem czy przez te lata zmienil się jego skład bo moim corką mimo codziennego stosowania nic się nie dzialo ,pupcia ladna rozowa, nie wysuszona.