Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jak to u was ze zwierzetami? Macie np. kota? Chcielismy z mezem jakas istote przygarnac albo kupic ale teraz sie waham, moze na czas ciazy lepiej zaczekac?
Choc zawsze to byloby raziej na zwolnieniu później![]()
My mamy kota, psa i chomika [emoji3]Dziewczyny jak to u was ze zwierzetami? Macie np. kota? Chcielismy z mezem jakas istote przygarnac albo kupic ale teraz sie waham, moze na czas ciazy lepiej zaczekac?
My mamy dwie świnki morskie, ale chyba będę je musiała wydać po rodzinie, bo mój Niemąż nie bardzo je toleruje, a raczej nie dam rady się nimi zajmować szczególnie już z brzuchem.Dziewczyny jak to u was ze zwierzetami? Macie np. kota? Chcielismy z mezem jakas istote przygarnac albo kupic ale teraz sie waham, moze na czas ciazy lepiej zaczekac?
będzie dobrze, zobaczysz. Ja wczoraj też dostałam sporego, ale było to jednorazowe. Lekarz powiedział, że tak może być nawet do końca i nic złego nie oznacza. Moja mama tak samo miała ze mną w ciąży, a jestem okazem zdrowia.Dziewczyny cały czas Was podczytuję ale póki co się wylogowuję.
Wczoraj zaczęły się plamienia dość spore, wszystkie objawy jakby ustały siedzę i czekam na wyrok...