mamaincogito
Fanka BB :)
kasia2309 o taki mam dokładnie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uffff nadrobione
@kass.es ja tak miałam w tamtym tygodniu, takie skurcze jelit i kupa bardziej rzadka niż normalna, na początku myślałam że to po bułkach z jagodami bo mama piekła i nie moglam się powstrzymać i jeszcze ciepłe jadłam, ale potem się okazało że mój M też tak ma i córka koleżanki i wyszło że to jakiś dziwny wirus
Mi nospa pomogła w sumie
Reszty nie pamiętam co miałam pisać
Oooo bobo lubi pomidory! Właśnie zjadłam dwie bułki z pomidorem i zaczęły się harce [emoji23] pierwszy raz takie wyraźne! Co za szaleństwo!
Dzisiaj oglądałam ten model. W internecie natomiast opinie słabe...Zastanawia mnie tylko jedno - ten wózek wyglada "zimowo" ma taka gruba tapicerkę i tak sie zastanawiam czy w tej spacerówce latem nie bedzie dziecku gorąco? Jak bedzie słońce i bedzie sie używać "budki". Moze durne pytanie ale tak mnie to zastanowiłoTeż go oglądałam, uwielbiam takie kolory <3 I wydaje mi się, że jest bardzo funkcjonalny. O kółkach dużo dobrego słyszałam- pdoobno jedną ręką nawet dobrze się prowadzi
Ale chyba jednak zdecydujemy sie na 2w1 Adamex Barletta, znajoma ma i też sobie bardzo chwali: Zobacz załącznik 814783
Szczerze mówiąc nie spotkałam się gdziekolwiek ze spacerówka w tych wózkach. Przypuszczam, że 90% osób kupuje lżejsza i bardziej poręczna spacerówkę, jak dziecko już wyrośnie z gondoli.Dzisiaj oglądałam ten model. W internecie natomiast opinie słabe...Zastanawia mnie tylko jedno - ten wózek wyglada "zimowo" ma taka gruba tapicerkę i tak sie zastanawiam czy w tej spacerówce latem nie bedzie dziecku gorąco? Jak bedzie słońce i bedzie sie używać "budki". Moze durne pytanie ale tak mnie to zastanowiło![]()