mamaincogito
Fanka BB :)
Dziewczyny ten balsam miałyście na myśli na rozstępy z Rossmana? Właśnie go testuje
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak listu nie dostaniesz do konca nastepnego tygodnia to zadzwon do nich. Ja juz w 12 tygodniu na scanie umawialam sie osobiscie na polowkowe ale rozumiem ze u Ciebie moze byc inaczej.
Ja jestem 'dziwnym przypadkiem' I po przejsciach to podchodza nieco inaczej.
Ja po takim intensywnym dniu następny cały dzień leżę [emoji16] tak jak dzisiaj.. Ale i tak ten II trymestr jest nieporównywalny z tym co było wcześniejZrobiłam dzisiaj mielone z ziemniaczkami na obiad, upiekłam chleb i czekoladowe mufinki z Kubusiem, i na koniec gołąbki na jutro. Padam na pysk. A mój małż stwierdził że nie zmieści się w garnitur na wesele które mamy za tydzień jak tak będę gotować [emoji14] ugotujesz źle, nie ugotujesz jeszcze gorzej

Ja dziś "bawiłam się " w fotografa. Zostałam poproszona o zrobienie sesji ciążowejjako, ze fotografia (czysto amatorska) jest moją pasją od lat, to była czysta przyjemność. Modelka pod koniec popuchła bidula, jak to bywa w 9-tym miesiącu
Też zrobiłam obiadek, pracochłonny (2h roboty), ale uwielbiam - zapiekankę makaronową z kurczakiem, pieczarkami, papryką i cebulką, z sosem z serków topionych. Poza tym zakupy jedne, potem drugie, sprzątanie...i na jutro kolejne plany kuchenne (ciasto 3bit, obiadek, ciasto francuskie faszerowane, sałatka grecka i inne - mamy gości po obiedzie, a dokładnie mój szef z szefową i dziećmi). Ostatnio każdy dzień taki, po urlopie chyba wezmę dodatkowy urlop od urlopu, serio!!!![]()
Tak , tenDziewczyny ten balsam miałyście na myśli na rozstępy z Rossmana? Właśnie go testuje![]()
Ja po takim intensywnym dniu następny cały dzień leżę [emoji16] tak jak dzisiaj.. Ale i tak ten II trymestr jest nieporównywalny z tym co było wcześniej
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
TakDziewczyny ten balsam miałyście na myśli na rozstępy z Rossmana? Właśnie go testuje![]()