marta64
Fanka BB :)
A jak tam z Tobą?Jak cudownie!!!! Serdecznie Ci gratuluje! [emoji7][emoji7][emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A jak tam z Tobą?Jak cudownie!!!! Serdecznie Ci gratuluje! [emoji7][emoji7][emoji173]️
A jak tam z Tobą?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A brałaś espumisan? Powinien pomóc i można brać go w ciążyDo lekarza swojego się nie dostałam, na NFZ oczywiście też nie, jeżeli do jutra nie przejdzie, jade na dyżur albo na IP choć ODPUKAĆ nie boli mnie aż tak brzuch jak wczoraj. Pocieszam się tym, że macica rośnie, ja jestem osoba raczej drobną i być moze zaczyna mi uciskać jelita i żołądek albo tak jak mówi aplikacja, typowe dla 10 tygodnia są bole brzucha i zaparcia. Najważniejsze, że nie krwawię, nie plamię, nie mam tępych bóli podbrzusza, po prostu może powinnam się przyzwyczajać do tej ciasnoty i ucisku w brzuchu![]()
A brałaś espumisan? Powinien pomóc i można brać go w ciąży
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]![]()
Tak może byćDo lekarza swojego się nie dostałam, na NFZ oczywiście też nie, jeżeli do jutra nie przejdzie, jade na dyżur albo na IP choć ODPUKAĆ nie boli mnie aż tak brzuch jak wczoraj. Pocieszam się tym, że macica rośnie, ja jestem osoba raczej drobną i być moze zaczyna mi uciskać jelita i żołądek albo tak jak mówi aplikacja, typowe dla 10 tygodnia są bole brzucha i zaparcia. Najważniejsze, że nie krwawię, nie plamię, nie mam tępych bóli podbrzusza, po prostu może powinnam się przyzwyczajać do tej ciasnoty i ucisku w brzuchu
Tak może byćja od początku męczę się ze wzdęciami czy czymś takim, rano wstanę jeszcze z normalnym brzuchem ale popołudniu to już mam wywalony napięty jak balon i ciągle mi się odbija..., ale i tak twierdze że zaparcia gorsze i na szczescie jeszcze mnie nie męczą
Nie brałam i właśnie wyczytałam że można więc po niego sięgnę. Dzisiaj zafundowałam sobie szklankę maślanki i śliwkę, reszta czeka na kolacje. Pora na rygorystyczną dietę, zero podjadania śmieciowego jedzenia