reklama

Styczniowe mamy 2020

Hanciaaq zazdroszczę Ci trochę. Ja do końca 1 trymestru chodziłam na 4, wymioty po kilkanaście razy na dzień, po wodzie też. Osłabienie takie że człowiek pod prysznicem nie ustał. Po tych atrakcjach został mi niesmak w ustach, nietolerancja zapachowa i ogólne trudności z żoładkiem (nie wiem jak to określić, bo mam uczucie ucisku, ciężkości jakiejs). W nocy jak wy - wybudzam się często i już teraz latam do łazienki. Co to będzie pozniej? Przy dwóch poprzednich ciążach mimo wszystko miałam więcej energii. Rano obudziłam się z katarem., mam nadzieję że nie zaczyna się zadne przeziębienie.
Ja właśnie też obudziłam z katarem i zaczerwienionymi oczami. Jeszcze by tego brakowało, żeby przeziebienie w te upaly dopadlo.

reklama
Ja właśnie też obudziłam z katarem i zaczerwienionymi oczami. Jeszcze by tego brakowało, żeby przeziebienie w te upaly dopadlo.
Ja mam takie reakcje na osłabienie, stres, przemęczenie w robocie, wtedy wszystko lapie, po neosine przechodzi. Ale w ciąży nie jem nic więcej poza suplementem prenatal duo. Zamierzam wyjść na słońce po witaminę d3

Ja mam takie reakcje na osłabienie, stres, przemęczenie w robocie, wtedy wszystko lapie, po neosine przechodzi. Ale w ciąży nie jem nic więcej poza suplementem prenatal duo. Zamierzam wyjść na słońce po witaminę d3
Ja biorę Pregne, boje się brać inne specyfiki na przeziębienie. Lecze się sama naturalnie. Moj starszak jeszcze śpi, więc siedzimy w domku. Później jak zwykle on pojedzie do kolegow, a ja na spacer do parku :)

co polecacie na zaparcia? przed ciąża miała już problemy a teraz to dramat. :/ siemie, śliwki, laktuloza, laximama, duphastan, to wszystko nie pomaga za bardzo bo wizyta w toalecie raz. na 2 tygodnie to nie ma szału :/ macie coś jeszcze co możecie polecić?

co polecacie na zaparcia? przed ciąża miała już problemy a teraz to dramat. :/ siemie, śliwki, laktuloza, laximama, duphastan, to wszystko nie pomaga za bardzo bo wizyta w toalecie raz. na 2 tygodnie to nie ma szału :/ macie coś jeszcze co możecie polecić?
Jedz jabłka i dużo błonnika czyli np sporo kaszy i może się polepszy :)

No i moj 10 latek dziewczynki śpi. Obrażony, że nie pozwalam mu iść się kąpać w basenie, ale u nas jest piekło na ziemi. W słońcu ok 50 stopni jak nie lepiej (zgaduje teraz). Odpoczywajcie i popijajcie chłodne napoje, pozdrawiamy

Wstawac w nocy siku wstaje codziennie około 3 w nocy. To chyba już jakiś rytuał. Wszystko jak najlepiej cisza spokój, każde inne objawy mnie ominęły, ale gorszym zmartwieniem było ostatnio wykonanie testu sanco, mimo mojego wieku lat 22 chociaż nie ma to dosyć dużego znaczenia, przez pappa tyle stresu..

Mnie pomaga activia do picia i sok z jabłek ale taki prawdziwy z sokowirowki

reklama
A jak sie odzywiasz? Ja mialam zaparcia jak jadlam biale pieczywo, ale odkad przeszlam na razowe plus activia codziennie to ulga niesamowita!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry