Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie wyobrażam sobie porodu bez męża, raczej nie pozwolę mu tam nigdzie zaglądać, ale na pewno będzie siedział przy mnie i mnie dopingowałU mnie mąż przy pierwszym dziecku był przy porodzie cały czas. Od początku do końca i przecina pepowine. Tam też zaglądał [emoji23][emoji23]
Mój to nie chce nawet na badanie usg ze mną iść, a co dopiero być przy porodzie. Mam nadzieję, że choć na początku będzie.Ja nie wyobrażam sobie porodu bez męża, raczej nie pozwolę mu tam nigdzie zaglądać, ale na pewno będzie siedział przy mnie i mnie dopingował![]()
Mój to nie chce nawet na badanie usg ze mną iść, a co dopiero być przy porodzie. Mam nadzieję, że choć na początku będzie.
Ja też się bardzo intensywnie nad tym swego czasu zastanawiałam, bo jestem po stracie i pewnie bylabym spokojniejsza z tym urzadzeniem. Ale gdzieś czytałam, że fale dopplera powodują wzrost temperatury i zbyt częste używanie nie jest wskazane,a ja pewnie chcialabym codziennie używać, wiec wolę nie ryzykować. Postanowilam ze bede cierpliwie czekac na ruchy i kopniaki mojego malcaDziewczyny zastanawiam się nad kupnem detektoru tętna płodu. Czy któraś z Was ma ? Czy polecacie? Jak tak to który?
Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem detektoru tętna płodu. Czy któraś z Was ma ? Czy polecacie? Jak tak to który?