Mozna używaćJest tez asparagin, używałam przed ciążą. I nie wiem czy można w ciąży go brać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mozna używaćJest tez asparagin, używałam przed ciążą. I nie wiem czy można w ciąży go brać.
A jak sie czujesz po prowadzeniu auta? Mnie to ani nie stresuje, ani nie jest mi niewygodnie więc jeżdżę. Przy myciu podłogi na przykład czuje mięśnie brzucha - może przybieram złą pozycje, nie wiem, wiec odpuściłam i tego nie robię. Ja bym słuchała swojego ciała poprostu a nie czytała opinie, bo każda z nas jest innaMi też gin pozwolił brać Aspargin, ale, że jestem na niego uczulona, to kazał jeść pomidory.
Dziewczyny, bo się tak zastanawiam, może głupie pytanie, ale czy prowadzenie auta, czy to jest jakiś wysiłek? Tyle się należałam, że nad wszystkim się zastanawiam.
Powodzenia:-)Dziewczyny dziś mam wizytę i w końcu się dowiem jakiej płci będzie nasze Bobo.
Masz rację. Dawno już nie jeździłam, a przed ciąża nie zastanawiałam się, których mięśni używam do jeżdżenia autem, bo autobusem, to już wiem, że całym brzuchem. Muszę się zaobserwować, zresztą zmieniłam auto i jeszcze nie wiem jak się nim jeździ.
Dziewczyny dziś mam wizytę i w końcu się dowiem jakiej płci będzie nasze Bobo.