reklama

Styczniowe mamy 2020

Chodze również prywatnie, oboje ginekolodzy osobis wiedzą ale gin prywatnie odwolal wizyte gdyz wezwali go na dyżur do szpitala, on zaś na nfz nie przyjmuje ona prywatnie, chodze jescze na patologie ciazy ale tam tj masakra nawet ja jako sluzba zdrowia trace zdrowie idac do nich. Mam 3 usg na miesiac. Biore 20 tabletek na dobre i juz sie boje brac kolejnych...
Oo A jakie i na co bierzesz ? Ja trochę leków też biorę łącznie z zastrzykami z heparyny ...

reklama
Chodze również prywatnie, oboje ginekolodzy osobis wiedzą ale gin prywatnie odwolal wizyte gdyz wezwali go na dyżur do szpitala, on zaś na nfz nie przyjmuje ona prywatnie, chodze jescze na patologie ciazy ale tam tj masakra nawet ja jako sluzba zdrowia trace zdrowie idac do nich. Mam 3 usg na miesiac. Biore 20 tabletek na dobre i juz sie boje brac kolejnych...
Faktycznie sporo tych tabletek. Idź sobie na spokojnie zrobią Ci badania, nie ma co się przejmować, że się wyjdzie na panikarę. Szkoda, że ja nie mam USG częściej. Raz w miesiącu to przy niepokojach ciążowych mało.

Mój pierwszy zakup :D 3 za 10 zeta

Załączniki

• IMG_20190830_131956.jpg
    IMG_20190830_131956.jpg
    406,7 KB · Wyświetleń: 99
Mnie z ubranek to został tylko na zime kombinezon oraz szaliczek i czapeczka. A tak to juz mam wszystko do rozmiaru 74cm czyli tak pi razy oko na pierwszy rok- zalezy jak bedzie synek rósł :)
Namacałam sie w okresie starań w sklepach a teraz zamawiam przez neta i tylko paczuszki przychodzą hehe
Mebelki juz mam tez zamówione- za okolo 6 tyg powinny byc. W tygodniu z philipsa avent zestaw caly. I w sumie blizej listopada kosmetyki by mi zostały do kupienia [emoji3] ...i.można rodzić [emoji12]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry